Fietstour Brandgrens Rotterdam

Met deze speciale Brandgrens Fietstour bezoekt u alle drie de Brandgrensroutes: Route West, Route Noord en Route Oost. Deze zeer gevarieerde fietsroute doet verschillende stadsdelen van Rotterdam aan en toont u de reikwijdte van het bombardement ver buiten het stadshart. Onderweg vertellen onze geschiedenisgidsen over de impact van het bombardement voor Rotterdam, maar ook de visionaire wederopbouw. Ook tonen zij u verrassende plekken van zowel het vooroorlogse als naoorlogse Rotterdam waarbij ook toeristische trekpleisters niet zullen ontbreken. Deze tour is ook een aanrader voor wie geïnteresseerd in de rijke geschiedenis van Rotterdam. Bekijk ook onze Brandgrens Stadswandeling waarbij we ons richten op het centrum.

Meer informatie?

010 2900032

Details Brandgrens Fietstour

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
2,5 uur

Tarief per groep
€ 195 (privétour voor 1-15 personen; fietsen niet bij prijs inbegrepen)

Startpunt
omgeving Centraal Station.

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd aangeven.

Aanmelden Brandgrens Fietstour

  VEELGESTELDE VRAGEN FIETSTOURS

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 14,00  per fiets per dag. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 27,50 per fiets per dag. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een (OV) fiets huren of als u in een hotel in Rotterdam verblijft, fietsen van het hotel gebruiken.

  Waar begint de fietstour?

  Als u uw eigen (huur)fietsen meebrengt kan de fietstour op elk gewenste plek starten. Als u via ons fietsen huurt begint de fietstour standaard in de omgeving van het Centraal Station. Maar het is ook mogelijk om onze fietsen op elke gewenste plek te laten bezorgen (€ 55 per enkele rit per 30 fietsen).

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan sturen we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.