Fietstour Architectuur Rotterdam

Architectuur is de belangrijkste reden waarom toeristen Rotterdam bezoeken. Een fietstour is natuurlijk ideaal om het beste van Rotterdam op architectuurgebied te bezoeken verspreid over het centrum en Rotterdam-Zuid. In het centrum leidt een architectuurgids u naar architectonische hoogtepunten als Centraal Station, het Timmerhuis, de Markthal en de Kubuswoningen. Op de Kop van Zuid, een waar walhalla voor architectuurliefhebbers, bezoeken we o.m. De Rotterdam van Rem Koolhaas. Naast architectonische hoogtepunten zal onze gids uitweiden over Rotterdam als bakermat van het Nieuwe Bouwen, de wederopbouwarchitectuur van de Modernisten, verscheidene prominente Rotterdamse (stads)architecten en volop moderne architectuur en hoogbouw.

Natuurlijk staan we ook stil bij de allerlaatste aanwinsten op architectuurgebied want Rotterdam is nooit af. Tegelijkertijd kunt u in deze architectuurtour ook verrassende oude architectuur verwachten uit het vooroorlogse Rotterdam waaronder het klassieke stadhuis en de middeleeuwse Laurenskerk. Mocht u zelf voorkeuren hebben voor architectuurmonumenten of architectuurstijlen dan kunnen we daar rekening mee houden bij deze architectuurtour. Bekijkt u voor meer architectuur ook onze Stadswandeling Architectuur en de Van Nellefabriek en Markthal rondleidingen.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Fietstour Architectuur Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
3 uur

Prijs
€ 195 (excl. fietsen)

Start- en eindpunt
in overleg

Aanmelden Fietstour Architectuur Rotterdam

Veelgestelde vragen fietstours

Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

Geen eigen fiets? Een fiets kunt u bij ons huren vanaf € 8,00 voor de gehele tour. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een fiets meenemen of huren.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.