Stadswandeling Kop van Zuid en Katendrecht

De Kop van Zuid en Katendrecht hebben zich ontwikkeld tot de twee populairste wijken op Zuid en wij combineren deze twee aangrenzende wijken in één tour. In de Kop van Zuid richten we ons op de ontwikkeling van de Wilhelminapier, de hoogbouw en moderne architectuur van ‘star architects’ als Rem Koolhaas. Natuurlijk mag de geschiedenis van de landverhuizers en de Holland Amerika Lijn met het iconische Hotel New York hier niet ontbreken, net als een bezoek aan De Rotterdam van Koolhaas. Daarna volgt Katendrecht, een wijk die na een moeilijke periode weer helemaal hot is. In de oude roemruchte zeemanswijk – ooit de grootste rosse buurt van Europa – weiden onze stadsgidsen uit over het kleurrijke verleden, het heden en de ambitieuze plannen die op de planken liggen. Plekken die we op het schiereiland Katendrecht bezoeken zijn o.m. de ss Rotterdam, het verhalenhuis Belvédère en het culinaire Deliplein.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Stadswandeling Kop van Zuid en Katendrecht

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale duur
2 uur

Prijs
€ 140 per groep

Vertrektijd
U bepaalt zelf de datum en de gewenste vertrektijd. Het vertrekpunt is Hotel New York.

Aanmelden Stadswandeling Kop van Zuid en Katendrecht

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.