Stadswandeling Kop van Zuid & Katendrecht

De Kop van Zuid en Katendrecht hebben zich ontwikkeld tot de twee populairste wijken van Rotterdam-Zuid en wij combineren deze twee aangrenzende hotspots in één tour!

In de Kop van Zuid richten we ons op de dynamische Wilhelminapier met een prominente rol voor de hoogbouw en moderne architectuur. Denk daarbij aan het gezichtsbepalende architectuuricoon De Rotterdam van star architect Rem Koolhaas. Natuurlijk komen ook de geschiedenis van de landverhuizers, de Holland Amerika Lijn, Cruise Terminal Rotterdam en het iconische Hotel New York in deze rondleiding volop aan bod.

Daarna volgt het al net zo opwindende Katendrecht, in de top 50 van leukste wijken ter wereld! In de oude roemruchte zeemanswijk – ooit de grootste rosse buurt van Europa – weiden onze stadsgidsen uit over het kleurrijke verleden, het heden en de ambitieuze plannen die op de planken liggen. Op het schiereiland nemen we u mee naar de stoere pakhuizen, het verhalenhuis Belvédère, stadstheater Walhalla, het culinaire Deliplein en de trekpleister SS Rotterdam.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Stadswandeling Kop van Zuid en Katendrecht

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale duur
2 uur

Prijs per groep
€ 150 (privétour voor 1-15 personen)

Extra
Dit is een privétour en via onderstaand contactformulier kunt u de gewenste datum en tijd aangeven.

Aanmelden Stadswandeling Kop van Zuid en Katendrecht