Excursie Dordrecht

Bij de Dordt Tour bezoeken we de historische binnenstad van Dordrecht, één van de fraaiste steden van Nederland. U leert waarom Dordrecht eeuwenlang de belangrijkste stad van Holland was, maar ook hoe Rotterdam Dordrecht in de loop van de tijd kon overvleugelen. Van de Dordtse Gouden eeuw in het katholieke tijdperk tot de briljante raadpensionaris Johan de Witt. Van het statige Museum Dordrecht tot Het Hof, het voormalige Augustijnenklooster, waar de basis is gelegd voor Nederland, het komt allemaal aan bod in deze stadswandeling. Dordrecht, de oudste stad van Holland, ligt op maar 20 kilometer verwijderd van Rotterdam en laat zich makkelijk bereiken vanuit de Maasstad, bij voorkeur over water!

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Stadswandeling Dordrecht

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
1 uur

Tarief
€ 89 per groep (privétour)

Vertrektijd
U bepaalt zelf de datum en de gewenste vertrektijd.

Aanvragen Stadswandeling Dordrecht

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.