Excursie Dordrecht

Bij de Dordt Tour bezoeken we de historische binnenstad van Dordrecht, de oudste stad van Holland en één van de fraaiste steden van Nederland. Goed voor 900 rijksmonumenten telt Dordrecht verscheidene prominente gebouwen. Hiertoe behoren het statige Dordrechts Museum en het Hof, een voormalig Augustijnenklooster waar in 1572 de basis werd gelegd voor de onafhankelijkheid van het latere Nederland. In deze stadswandeling leert u over de rijke historie van Dordrecht, eeuwenlang de belangrijkste stad van Holland. Van de Dordtse Gouden eeuw in het katholieke tijdperk tot de briljante raadpensionaris Johan de Witt in de 17e eeuw. Dordrecht ligt op maar 20 kilometer verwijderd van Rotterdam en laat zich makkelijk bereiken vanuit de Maasstad, bij voorkeur over water!

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Stadswandeling Dordrecht

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
1 uur

Tarief
€ 89 per groep (privétour)

Vertrektijd
U bepaalt zelf de datum en de gewenste vertrektijd.

Aanvragen Stadswandeling Dordrecht

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.