Stadshavens Wandeltour Rotterdam

Met deze Haven Wandeltour komt u alles te weten over de rijke historie van de centraal gelegen stadshavens die de basis vormen van de Port of Rotterdam. Samen met een goed ingevoerde havengids wandelt u door de eeuwenoude havens van Rotterdam en proeft u de oude havensfeer. Van de eerste grote havenuitbreiding eind 16e eeuw naar het tijdperk van de robuuste havenbaronnen Pincoffs en Van Beuningen eind 19e eeuw toen Rotterdam transformeerde tot wereldhaven.

Onze gids neemt u mee door historische havengebieden Oude Haven, Wijnhaven, Leuvehaven en Veerhaven en weidt uit over het verleden en de transformatie van de oude havens naar moderne woongebieden. Momenteel wordt er volop gebouwd in het oude havengebied en u kunt wat dat betreft ook genoeg moderne architectuur en hoogbouw verwachten bij deze tour. Deze haven stadswandeling combineren met een privé rondvaart? Bekijk dan ook onze vaar- en wandeltour die dwars door de pittoreske stadshavens en over de Nieuwe Maas vaart.

Wilt u nog dieper de havens intrekken? Bekijk dan onze ook onze Haven Fietstour of ga voor de Complete Haven Tour!

Meer informatie?

010 2900032

Details Stadshavens Wandeltour Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
2 uur

Prijs per groep
€ 170

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd aangeven voor deze privétour.

Aanmelden Stadshaven Wandeltour Rotterdam 

Tour aanvraag Stadswandeling Stadshavens

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

ERVARINGEN

Genoten van de architectuur rondleiding

12 april 2024

Wij hebben erg van onze stadswandeling genoten. De gids heeft een mooi overzicht tussen oud en nieuw gegeven.

Christian

Zeer mooie en boeiende mix streetart- en architectuurwandeling

22 januari 2024

12 januari hadden wij, groep van 6 vrouwen, een wandeling geboekt bij City Rotterdam Tours. Tijdens het aardige boekingsgesprek werd ik gewezen op het feit dat we 2 wandelingen konden combineren. Daarnaast konden we bepalen waar we wilden beginnen en eindigen met de wandeling. Wat een luxe. Gids Frank heeft ons 2 uur lang in de greep gehouden met boeiende verhalen over street art en haar betekenis en de architectuur in Rotterdam, en de steeds veranderende plannen voor de inrichting van het centrum in Rotterdam. Een betere ambassadeur voor de stad kan Rotterdam zich niet wensen! Erg genoten, dik compliment aan Frank, en organisatie City Rotterdam Tours.

Esther

Esther van Beers

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review