Stadshavens Wandeltour Rotterdam

Met deze Haven Wandeltour komt u alles te weten over de rijke historie van de centraal gelegen stadshavens. Samen met een goed ingevoerde havengids wandelt u door de eeuwenoude havens van Rotterdam en proeft u de oude havensfeer. Onze gids neemt u mee door havengebieden als de Oude Haven, de Wijnhaven, de Leuvehaven en de Veerhaven en vertelt u over het verleden en de transformatie van de haven naar modern woongebieden. Momenteel worden er volop gebouwd in het oude havengebied en u kunt wat dat betreft ook moderne architectuur en hoogbouw verwachten bij deze tour.

Deze haven stadswandeling combineren met een rondvaart? Bekijk dan ook onze vaar- en wandeltour die dwars door de pittoreske stadshavens voert.

Wilt u nog dieper de havens intrekken? Bekijk dan onze ook onze Haven Fietstour of ga voor de Complete Haven Tour!

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Stadshavens Wandeltour Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
2 uur

Prijs per groep
€ 140 (privétour voor 1-15 personen)

Extra
Dit is een privétour en via onderstaand contactformulier kunt u de datum en vertrektijd aangeven.

Aanmelden Stadshaven Wandeltour Rotterdam 

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.