Bustour Rotterdam

Met onze bustour krijgt u de hoogtepunten van Rotterdam te zien verspreid over beide oevers van de Maas. Dat wil zeggen de attracties in het centrum en Rotterdam-Zuid aan de overkant. De bustour wordt gecombineerd met korte tussenstops op de meest spectaculaire plekken.

In het centrum kunt u architectonische iconen als de Markthal en de Kubuswoningen en het hoogte gebouw van de Benelux verwachten. Na een bezoek aan het centrum rijden we via de beroemde Erasmusbrug naar Rotterdam-Zuid naar de populaire wijken Kop van Zuid en Katendrecht. Daar vormen Hotel New York, De Rotterdam van Rem Koolhaas en de SS Rotterdam ware eyecatchers. Ook rijden we langs verschillende stadshavens waaronder het Oude Haven gebied.

Met de bustour krijgt u het beste van de stad te zien, terwijl de stadsgids u met boeiende anekdotes en verhalen van alles vertelt over het dynamische Rotterdam en zijn wereldhaven. De bustour kan ook volledig op uw wensen worden afgestemd.

Wij verzorgen ook bustours in de omgeving van Rotterdam waaronder Kinderdijk, DordrechtDelft, Den Haag én de uitgestrekte Rotterdamse haven.

Meer informatie?

010 2900032

Details Bus Tour Rotterdam

Duur
2 uur

Tarief
160 euro (bedrag voor gids)

Vertrek en dag
U bepaalt zelf de gewenste dag en vertrektijd

Extra

 • Kortere (minimaal 1,5 uur) en langere bustours zijn mogelijk.
 • In bovenstaande prijs gaan we er vanuit dat u een eigen bus heeft.
 • Heeft u zelf geen bus? Laat het weten, wij sturen u graag een offerte inclusief bus.

Aanmelden Bus Tour Rotterdam

  ERVARINGEN

  Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

  >> Bekijk hier alle reviews


  Plaats een review

  >> Plaats hier je review