Bustour Rotterdam

Met onze bustour krijgt u de hoogtepunten van Rotterdam te zien verspreid over beide oevers van de Maas. Dat wil zeggen de attracties in het centrum en Rotterdam-Zuid aan de overkant. De bustour wordt gecombineerd met korte tussenstops op de meest spectaculaire plekken.

In het centrum kunt u architectonische iconen als de Markthal en de Kubuswoningen en het hoogte gebouw van de Benelux verwachten. Na een bezoek aan het centrum rijden we via de beroemde Erasmusbrug naar Rotterdam-Zuid naar de populaire wijken Kop van Zuid en Katendrecht. Daar vormen Hotel New York, De Rotterdam van Rem Koolhaas en de SS Rotterdam ware eyecatchers. Ook rijden we langs verschillende stadshavens waaronder het Oude Haven gebied.

Met de bustour krijgt u het beste van de stad te zien, terwijl de stadsgids u met boeiende anekdotes en verhalen van alles vertelt over het dynamische Rotterdam en zijn wereldhaven. De bustour kan ook volledig op uw wensen worden afgestemd.

Wij verzorgen ook bustours in de omgeving van Rotterdam waaronder Kinderdijk, DordrechtDelft, Den Haag én de uitgestrekte Rotterdamse haven.

Meer informatie?

010 2900032

Details Bus Tour Rotterdam

Duur
2 uur

Tarief
190 euro (het tarief voor de gids als u een eigen bus heeft)

Datum en vertrektijd
U bepaalt zelf de gewenste dag en vertrektijd

Vertrek- en aankomstplaats
Standaard vertrekken we op het Willemsplein nabij Erasmusbrug. Een andere vertrek- of aankomstplaats is ook mogelijk.

Extra

  • Heeft u geen eigen bus? U kunt een offerte aanvragen voor een bus en gids.
  • Mocht u een kortere of lange tour wensen, dan kunt u dat ook aangeven.

Aanmelden Bus Tour Rotterdam

Tour aanvraag Bustour

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

ERVARINGEN

Genoten van de architectuur rondleiding

12 april 2024

Wij hebben erg van onze stadswandeling genoten. De gids heeft een mooi overzicht tussen oud en nieuw gegeven.

Christian

Zeer mooie en boeiende mix streetart- en architectuurwandeling

22 januari 2024

12 januari hadden wij, groep van 6 vrouwen, een wandeling geboekt bij City Rotterdam Tours. Tijdens het aardige boekingsgesprek werd ik gewezen op het feit dat we 2 wandelingen konden combineren. Daarnaast konden we bepalen waar we wilden beginnen en eindigen met de wandeling. Wat een luxe. Gids Frank heeft ons 2 uur lang in de greep gehouden met boeiende verhalen over street art en haar betekenis en de architectuur in Rotterdam, en de steeds veranderende plannen voor de inrichting van het centrum in Rotterdam. Een betere ambassadeur voor de stad kan Rotterdam zich niet wensen! Erg genoten, dik compliment aan Frank, en organisatie City Rotterdam Tours.

Esther

Esther van Beers

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review