Stadswandeling Oude Noorden

Met deze stadswandeling neemt een lokale stadsgids u mee naar het kleurrijke Oude Noorden, een van de pareltjes van Rotterdam. Het veelzijdige Oude Noorden maakt momenteel een revival door dankzij het originele aanbod buurtrestaurantjes, kroegjes en boetiekjes die nog niet door het grote publiek overlopen worden. Recent werd het Oude Noorden zelfs aangemerkt als een van de meest diverse winkelgebieden van Nederland. Met een gids uit de wijk bezoeken we de singels, de pleinen, de leukste winkelstraten en galeries, de beste uitgaansplekken en tal van andere unieke plekjes in deze vooroorlogse volkswijk. Naast de bezienswaardige plekken weiden onze stadsgidsen ook uit over de vele bekende Rotterdammers die hun wortels hebben in het Oude Noorden waaronder Coen Moulijn en Willem de Kooning. Bij deze tour worden ook de Hofbogen bezocht, een van de hotspots van Rotterdam gelegen in de aangrenzende Agniesebuurt.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

Details Stadswandeling Oude Noorden

GROEPSGROOTTE 

max. 15 personen per gids

DUUR

2 uur

PRIJS

€ 130 per groep

VERTREK

U bepaalt zelf de datum en de gewenste vertrektijd.

Aanmelden Stadswandeling Oude Noorden

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.