Stadswandeling Oude Noorden

De Stadswandeling Oude Noorden neemt u mee naar een van de meest karakteristieke en kleurrijke wijken van Rotterdam. Het veelzijdige Oude Noorden maakt momenteel een revival door dankzij het originele aanbod buurtrestaurantjes, kroegjes, ateliers en galeries die nog niet door het grote publiek overlopen worden. Recent werd het Oude Noorden zelfs aangemerkt als één van de meest diverse winkelgebieden van Nederland voor de Amsterdamse Pijp. Met een gids uit de wijk bezoeken we de oude singels en pleinen, maar ook bijzondere pareltjes op winkel-, kunst- en uitgaansgebied. Zo vinden we Rotterdams grootste bierbrouwerij in het Oude Noorden. Ook in het oog springende projecten als de Tuin van Noord komen aan bod, de transformatie van de roemruchte gevangenis aan de Noordsingel tot leef- en recreatiegebied. Naast de bezienswaardige plekken weiden onze stadsgidsen ook uit over de vele bekende Rotterdammers die hun wortels hebben in het Oude Noorden, een bont gezelschap waar de topvoetballers Coen Moulijn en Faas Wilkes en de internationaal vermaarde kunstschilder Willem de Kooning allemaal deel van uitmaken. De Oude Noorden tour kan gecombineerd worden met de Hofbogen in de aangrenzende Agniesebuurt, een andere hotspot van Rotterdam.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Stadswandeling Oude Noorden

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
2 uur

Tarief
€ 140 per groep

Aanmelden Stadswandeling Oude Noorden

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.