Stadswandeling Centrum Rotterdam

Onze populairste Rotterdam tour? Dat is de Stadswandeling Centrum. Een veelzijdige en onderhoudende tour met een mooie mix van highlights, geschiedenis, haven en architectuur. Onze stadsgidsen tonen je niet alleen de highlights maar laten je de stad ook beter begrijpen. Want hoe kon een vrij kleine stad uitgroeien tot een wereldhavenstad en een moderne on-Nederlandse metropool?

Natuurlijk bezoeken we in deze Highlights Tour alle iconische plekken in het stadshart van Rotterdam: Station Rotterdam Centraal (gekozen tot beste gebouw van Nederland), de beroemde Kubuswoningen (nog steeds favoriet bij buitenlandse toeristen), de drukbezochte Markthal, de Oude Haven en de Coolsingel, om er maar een paar te noemen.

Maar we nemen je ook mee naar minder bekende plekken én naar de allerlaatste aanwinsten. Want Rotterdam is nou eenmaal een permanente bouwput. Zoals het spectaculaire Depot Boijmans – binnen no time uitgegroeid tot een topattractie van formaat. En we nemen je ook mee naar het hoogste gebouw van de Benelux. Historie, anekdotes, moderne architectuur, de haven, het bombardement en de laatste ontwikkelingen in de Maasstad dus, je gaat het allemaal beleven in deze tour!

Meer informatie?

010 2900032

Details Stadswandeling Centrum Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
2 uur

Prijs
€ 170 (privétour voor 1-15 personen)

Begin- en eindpunt
Centraal Station en Markthal (kan aangepast worden)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u de gewenste datum en starttijd aangeven.

Aanvraag Stadswandeling Centrum

Tour aanvraag Stadswandeling Centrum

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de betaling?
Als u zich definitief heeft aangemeld, dan ontvangt u een factuur die per bank betaald kan worden.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?
Bekijk dan ook onze tours op maat.

ERVARINGEN

Genoten van de architectuur rondleiding

12 april 2024

Wij hebben erg van onze stadswandeling genoten. De gids heeft een mooi overzicht tussen oud en nieuw gegeven.

Christian

Zeer mooie en boeiende mix streetart- en architectuurwandeling

22 januari 2024

12 januari hadden wij, groep van 6 vrouwen, een wandeling geboekt bij City Rotterdam Tours. Tijdens het aardige boekingsgesprek werd ik gewezen op het feit dat we 2 wandelingen konden combineren. Daarnaast konden we bepalen waar we wilden beginnen en eindigen met de wandeling. Wat een luxe. Gids Frank heeft ons 2 uur lang in de greep gehouden met boeiende verhalen over street art en haar betekenis en de architectuur in Rotterdam, en de steeds veranderende plannen voor de inrichting van het centrum in Rotterdam. Een betere ambassadeur voor de stad kan Rotterdam zich niet wensen! Erg genoten, dik compliment aan Frank, en organisatie City Rotterdam Tours.

Esther

Esther van Beers

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review