Delfshaven Tour

Met deze stadswandeling ontdekt u historisch Delfshaven, een verrassend en uniek stukje in het overwegend moderne Rotterdam. Delfshaven kent een geschiedenis die ruim 600 jaar teruggaat.  Er valt dan ook van alles te vertellen over deze pittoreske wijk, ooit door Delft gesticht vanwege strategische redenen. Zowel de rijke geschiedenis als de verscheidene bezienswaardigheden komen ruimschoots aan bod bij de Delfshaven Stadswandeling. Denk dan aan oude molens, historische panden, het VOC-verleden en destilleerderijen die Delfshaven in de loop van de tijd gekleurd hebben. Van de legendarische zeeheld Piet Hein tot de internationaal vermaarde kunstschilder Kees van Dongen. Van de beroemde Pelgrimvaderskerk (een relikwie voor Amerikanen) tot de stadsbrouwerij De Pelgrim waar genoten kan worden van een ambachtelijk stoombiertje. Indien gewenst kan deze wandeltour met een uur worden uitgebreid, waarbij we naast historisch Delfshaven ook andere delen van het gemêleerde stadsdeel Delfshaven in Rotterdam-West zullen bezoeken.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Stadswandeling Delfshaven

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
1 uur (gericht op historisch Delfshaven)

Prijs
€ 79 per groep (privétour)

Vertrek
U bepaalt zelf op welke datum en welk tijdstip de rondleiding plaatsvindt.

Extra
U kunt ook kiezen voor de uitgebreide Delfshaven tour (€ 130 voor 2 uur).

Aanmelden Stadswandeling Delfshaven

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.