Delfshaven Tour

Met deze stadswandeling ontdekt u historische Delfshaven, een verrassend en uniek stukje in het overwegend moderne Rotterdam. Delfshaven kent een geschiedenis die ruim 600 jaar teruggaat en er valt dan ook van alles te vertellen over deze pittoreske wijk. Zowel de rijke geschiedenis als de verscheidene bezienswaardigheden komen bij de Delfshaven Stadswandeling ruimschoots aan bod. Van de in Nederland legendarische Piet Hein tot de annexatie van Delfshaven door Rotterdam en van de beroemde Pelgrimvaderskerk (veel bezocht door Amerikanen) tot de ambachtelijke stadsbrouwerij De Pelgrim – u zult genieten! Indien gewenst kunnen in deze wandeltour naast historisch Delfshaven ook andere delen van het gemêleerde stadsdeel Delfshaven aan bod komen.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

Details Stadswandeling Delfshaven

GROEPSGROOTTE 

max. 15 personen per gids

DUUR

2 uur

PRIJS

€ 130 per groep

VERTREK

U bepaalt zelf de datum en het gewenste tijdstip.

Aanmelden Stadswandeling Delfshaven

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.