• Architectuur tour in Rotterdam

Architectuur Tour Centrum Rotterdam

Architectuur voert toeristen uit alle windstreken naar Rotterdam. Dankzij de opwindende architectuur verkoos het toonaangevende Lonely Planet Rotterdam als nummer vijf in het rijtje ’topsteden van de wereld’. En gerenommeerde internationale kranten doopten Rotterdam als architectuurstad van Europa. Redenen genoeg dus voor een architectuurtour in Rotterdam!

Wat ziet u in deze architectuurtour? Deze Architectuur Stadswandeling met een privégids voert dwars door het Rotterdamse centrum langs aansprekende architectonische bouwwerken als het Centraal Station, Groothandelshuis, de vernieuwde Coolsingel, de iconische Kubuswoningen, de populaire Markthal en het nu al beroemde Depot. Maar ook de zo karakteristieke Rotterdamse hoogbouw, het Nieuwe Bouwen, relevante Rotterdamse architecten en de wederopbouwarchitectuur komen uitgebreid aan bod in deze architectuur rondleiding. Onze architectuurgidsen praten u ook graag bij over de laatste ontwikkelingen op architectuurgebied in de voortdurend veranderende Maasstad.

Nog meer architectuur? Check dan ook onze Fietstour Architectuur of onze rondleidingen voor de Van Nellefabriek of de Markthal.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Architectuurwandeling

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
2 uur

Prijs
€ 160 (privétour voor 1-15 personen)

Vertrek- en eindlocatie
Centraal Station en Markthal (kan aangepast worden)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en tijdstip aangeven.

Aanvraag Architectuur rondleiding

Tour aanvraag Stadswandeling Architectuur

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

ERVARINGEN

Architectuur & Geschiedenis Wandeling

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Absoluut super. Zeer kundig, en zeer brede overige kennis, super Spaans. En had ook heel slim de route aangepast voor mijn schoonvader die niet zo goed ter been was. Absoluut top. Dank.

Christoph

Ontzettend interessante architectuurwandeling

Rated 5 out of 5
18 maart 2019

Wij vonden de stadswandeling echt ontzettend interessant. Ik had niet verwacht dat we zo’n ervaren gids zouden krijgen, die echt verstand van zaken had.. Vaak krijg je in een stad meer een toeristische rondleiding… is ook leuk maar deze was echt vakinhoudelijk ook erg leuk voor ons.

Iris

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review