Architectuur Tour Centrum Rotterdam

Architectuur voert toeristen uit alle windstreken naar Rotterdam. Dankzij de opwindende architectuur verkoos het toonaangevende Lonely Planet Rotterdam als nummer vijf in het rijtje ‘topsteden van de wereld’ en verschillende gerenommeerde kranten omschreven Rotterdam als dé architectuurstad van Europa. Deze architectuurwandeling voert dwars door het Rotterdamse centrum langs tal van aansprekende architectonische bouwwerken als het Centraal Station, het Timmerhuis, de Kubuswoningen en natuurlijk de Markthal. Maar ook de zo karakteristieke Rotterdamse hoogbouw, het Nieuwe Bouwen en de wederopbouwarchitectuur komen uitgebreid aan bod in deze architectuur stadswandeling. Onze architectuurgidsen praten u ook bij over de laatste ontwikkelingen op architectuurgebied in de voortdurend veranderende Maasstad. Nog meer architectuur? Bekijk dan ook onze Architectuur Fietstour en rondleidingen in de Markthal en de Van Nellefabriek.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Architectuurwandeling

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
2 uur

Prijs per groep
€ 140 (privétour voor 1-15 personen)

Vertrek- en eindlocatie
Centraal Station en Markthal (kan aangepast worden)

Extra
Dit is een privétour en via onderstaand contactformulier kunt u datum en tijdstip aangeven.

Aanmelden Architectuurwandeling

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.