• Architectuur tour in Rotterdam

Architectuur Tour Centrum Rotterdam

Architectuur voert toeristen uit alle windstreken naar Rotterdam. Dankzij de opwindende architectuur verkoos het toonaangevende Lonely Planet Rotterdam als nummer vijf in het rijtje ’topsteden van de wereld’. En gerenommeerde internationale kranten als New York Times doopten Rotterdam als architectuurstad van Europa. Redenen genoeg dus voor een architectuur tour in Rotterdam!

Wat ga je zien in deze Stadswandeling Architectuur? Een architectuurgids voert je naar de architectonische hoogtepunten in het centrum van Rotterdam. We bezoeken aansprekende bouwwerken als het Centraal Station, het Groothandelshuis, de vernieuwde Coolsingel, de iconische Kubuswoningen, de populaire Markthal en het nu al beroemde Depot Boijmans. Maar ook hoogbouw, prominente Rotterdamse architecten, het Nieuwe Bouwen en de wederopbouwarchitectuur komen ruimschoots aan bod. Onze architectuurgidsen praten je ook graag bij over de laatste ontwikkelingen op architectuurgebied in de voortdurend veranderende Maasstad.

Een architectuur tour helemaal op maat? Geïnteresseerd in specifieke thema’s als woningbouw, huisvesting, nieuwbouwprojecten, hoogbouw, duurzaamheid of klimaatneutraal bouwen? Laat het ons weten via contactformulier hieronder. Nog meer architectuur? Bekijk ook onze Fietstour Architectuur of onze rondleidingen in de Van Nellefabriek en de Markthal.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Architectuurwandeling

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
2 uur

Prijs
€ 170 (privétour voor 1-15 personen)

Vertrek- en eindlocatie
Centraal Station of Markthal (kan aangepast worden)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en tijdstip aangeven.

Aanvraag Architectuur rondleiding

Tour aanvraag Stadswandeling Architectuur

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

ERVARINGEN

Genoten van de architectuur rondleiding

12 april 2024

Wij hebben erg van onze stadswandeling genoten. De gids heeft een mooi overzicht tussen oud en nieuw gegeven.

Christian

Zeer mooie en boeiende mix streetart- en architectuurwandeling

22 januari 2024

12 januari hadden wij, groep van 6 vrouwen, een wandeling geboekt bij City Rotterdam Tours. Tijdens het aardige boekingsgesprek werd ik gewezen op het feit dat we 2 wandelingen konden combineren. Daarnaast konden we bepalen waar we wilden beginnen en eindigen met de wandeling. Wat een luxe. Gids Frank heeft ons 2 uur lang in de greep gehouden met boeiende verhalen over street art en haar betekenis en de architectuur in Rotterdam, en de steeds veranderende plannen voor de inrichting van het centrum in Rotterdam. Een betere ambassadeur voor de stad kan Rotterdam zich niet wensen! Erg genoten, dik compliment aan Frank, en organisatie City Rotterdam Tours.

Esther

Esther van Beers

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review