• Architectuur tour in Rotterdam

Architectuur Tour Centrum Rotterdam

Architectuur voert toeristen uit alle windstreken naar Rotterdam. Dankzij de opwindende architectuur verkoos het toonaangevende Lonely Planet Rotterdam als nummer vijf in het rijtje ’topsteden van de wereld’. En gerenommeerde internationale kranten als New York Times doopten Rotterdam als architectuurstad van Europa. Redenen genoeg dus voor een architectuur tour in Rotterdam!

Wat ga je zien in deze Stadswandeling Architectuur? Een architectuurgids voert je naar de architectonische hoogtepunten in het centrum van Rotterdam. We bezoeken aansprekende bouwwerken als het Centraal Station, het Groothandelshuis, de vernieuwde Coolsingel, de iconische Kubuswoningen, de populaire Markthal en het nu al beroemde Depot Boijmans. Maar ook hoogbouw, prominente Rotterdamse architecten, het Nieuwe Bouwen en de wederopbouwarchitectuur komen ruimschoots aan bod. Onze architectuurgidsen praten je ook graag bij over de laatste ontwikkelingen op architectuurgebied in de voortdurend veranderende Maasstad.

Een architectuur tour helemaal op maat? Ggeïnteresseerd in specifieke thema’s als woningbouw, huisvesting, nieuwbouwprojecten, hoogbouw, duurzaamheid of klimaatneutraal bouwen? Laat het ons weten via contactformulier hieronder. Nog meer architectuur? Bekijk ook onze Fietstour Architectuur of onze rondleidingen in de Van Nellefabriek en de Markthal.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Architectuurwandeling

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
2 uur

Prijs
€ 170 (privétour voor 1-15 personen)

Vertrek- en eindlocatie
Centraal Station of Markthal (kan aangepast worden)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en tijdstip aangeven.

Aanvraag Architectuur rondleiding

Tour aanvraag Stadswandeling Architectuur

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

ERVARINGEN

Architectuur & Geschiedenis Wandeling

Rated 5,0 out of 5
22 november 2021

Absoluut super. Zeer kundig, en zeer brede overige kennis, super Spaans. En had ook heel slim de route aangepast voor mijn schoonvader die niet zo goed ter been was. Absoluut top. Dank.

Christoph

Ontzettend interessante architectuurwandeling

Rated 5,0 out of 5
18 maart 2019

Wij vonden de stadswandeling echt ontzettend interessant. Ik had niet verwacht dat we zo’n ervaren gids zouden krijgen, die echt verstand van zaken had.. Vaak krijg je in een stad meer een toeristische rondleiding… is ook leuk maar deze was echt vakinhoudelijk ook erg leuk voor ons.

Iris

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review