Architectuurwandeling Centrum Rotterdam

Architectuur voert toeristen uit alle windstreken naar Rotterdam. Dankzij de opwindende architectuur van de Maasstad verkoos het toonaangevende Lonely Planet Rotterdam als nummer vijf in de top tien van de ‘topsteden van de wereld’. Deze architectuurwandeling dwars door het Rotterdamse centrum voert naar tal van aansprekende architectonische bouwwerken als het Centraal Station, het Timmerhuis, de Kubuswoningen en natuurlijk de Markthal. Maar ook de zo karakteristieke Rotterdamse hoogbouw en de wederopbouwarchitectuur komen uitgebreid aan bod in deze architectuurtour. Onze ervaren architectuurgidsen praten u ook bij over de laatste ontwikkelingen in de voortdurend veranderende Maasstad.

Bellen?

010 2900032

06 57320810

Details Architectuurwandeling

GROEPSGROOTTE 

max. 15 personen per gids

TOTALE DUUR

2 uur

PRIJS

€ 130 per groep

VERTREK

We vertrekken vanaf Centraal Station en eindigen bij de Markthal.

Aanmelden Stadswandeling Architectuur

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.