Rondleiding Den Haag

Den Haag vormt sinds de 16e eeuw het politieke centrum van Nederland en de residentie van het koninklijke huis. De Koninklijke stad heeft veel allure dankzij haar historische monumenten en paleizen waaronder Paleis Noordeinde. Dit en veel meer komen aan bod in deze interessante en informatieve Den Haag stadswandeling.

Natuurlijk bezoeken we in deze rondleiding het historische Binnenhof. Een unieke plek waar veel van de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis plaatsvonden. We maken ook kennis met het welbekende ’torentje’, de werkplek van de minister-president. In deze tour kom je ook van alles te weten over de Oranjes die al ruim vier eeuwen wonen in de Hofstad.

Wie zegt Den Haag, zegt ook ambassades en internationaal recht. Met deze stadswandeling bezoeken we daarom ook het Lange Voorhout, bakermat van statige stadspaleizen en ambassades. Naast het Binnenhof komen in deze tour attracties als het Mauritshuis, de Gevangenpoort en de elegante Passage voorbij.  Verder bezoeken we het roemruchte China Town en en niet te missen Haagse pleinen en straten als het Plein, het Spui en Lange Poten.


Meer informatie?

010 2900032

Deltails rondleiding Den Haag

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Prijs
Stadswandeling Den Haag; begin- en eindpunt in Den Haag; twee uur; € 170,- per groep

Tour Den Haag vanuit Rotterdam met tourbus; start- en eindpunt Rotterdam; 3,5 uur; € 295,- per groep (exclusief bus)

Extra
Dit is een privétour en via het contactformulier hieronder kunt u de datum, de vertrektijd en speciale wensen melden.

Aanvraag rondleiding Den Haag

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)