Excursie met gids naar molens Kinderdijk

Kinderdijk is een van de populairste excursies vanuit Rotterdam. Tijdens deze Kinderdijk tour wandel je met een goed ingevoerde gids tussen de molens in het unieke Hollandse polderlandschap van Kinderdijk dat tot de bekendste toeristische attracties van Nederland behoort. We bezoeken ook twee Museummolens en komen meer te weten over hoe de molens werken en hoe de molenaars vroeger leefden. De tour is uit te breiden met een rondvaart in de fluisterboot langs de molens. De oude molens van Unesco Werelderfgoed Kinderdijk zijn vanuit Rotterdam gemakkelijk bereikbaar zowel over water met de Waterbus als over de weg met een tourbus.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Excursie Molens Kinderdijk

Groepsgrootte
Aanmelden per groep van 15 tot 20 personen per gids

Duur
3 uur

Prijs
Vanaf 27,50 euro per persoon
Inbegrepen: een privé gids, toegang tot het werelderfgoed en vervoer per Waterbus naar Kinderdijk en terug. Deze tour is ook te boeken als bustour.

Vertrek
U kunt zelf de dag en het tijdstip bepalen.

Aanmelden Excursie Molens Kinderdijk

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.