Excursie met gids naar molens Kinderdijk

Kinderdijk is één van onze populairste excursies vanuit Rotterdam. De molens van Kinderdijk zijn dan ook wereldberoemd en bovendien makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam. 

Meestal starten we deze tour vanuit het centrum van Rotterdam waarvandaan we varen naar de polders van Alblasserwaard. Een attractie op zichzelf! Eenmaal aangekomen ga je met onze goed ingevoerde gids wandelen tussen de molens in het unieke Hollandse polderlandschap van Kinderdijk dat tot de bekendste toeristische attracties van Nederland behoort. Daarbij bezoeken we twee Museummolens en komen zo meer te weten over hoe de molens werken en hoe de molenaars vroeger leefden. De tour is uit te breiden met een rondvaart in de fluisterboot langs de molens. De oude molens van Unesco Werelderfgoed Kinderdijk zijn vanuit Rotterdam gemakkelijk bereikbaar, zowel over water als over de weg met een tourbus.

Meer informatie?

010 2900032

Details Excursie Molens Kinderdijk

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
4 uur

Richtprijs per groep
540 euro op basis van 10 personen (privégids, vervoer en entree Kinderdijk inbegrepen)

Vertrek en vervoer
We vertrekken standaard vanaf de Erasmusbrug met de waterbus waar we ook weer eindigen.

Extra
Dit is een privétour en via onderstaand formulier kunt u de gewenste datum, het aantal personen, de vertrektijd en speciale wensen aangeven.

 

Aanmelden Excursie Molens Kinderdijk

    ERVARINGEN

    Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

    >> Bekijk hier alle reviews


    Plaats een review

    >> Plaats hier je review