Excursie met gids naar molens Kinderdijk

Bezoek de molens in Kinderdijk met een excursie vanuit Rotterdam. De oude molens van Unesco Werelderfgoed Kinderdijk zijn vanuit Rotterdam gemakkelijk bereikbaar met de Waterbus of met een eigen tourbus. Tijdens de tour wandel je met een goed ingevoerde gids tussen de molens in het het Hollandse polderlandschap. Je bezoekt twee Museummolens waar je naar binnengaat en ziet hoe de molens werken en hoe de molenaars vroeger leefden. De tour is uit te breiden met een rondvaart in fluisterboot langs de molens van een half uur.

Bellen?

010 2900032

06 57320810

Details Excursie Molens Kinderdijk

GROEPSGROOTTE 

Aanmelden per groep van 15 tot 20 personen per gids

TOTALE DUUR

3 uur

PRIJS

Vanaf 27,50 euro per persoon

Inbegrepen: een privé gids, toegang tot het werelderfgoed en vervoer per Waterbus naar Kinderdijk en terug. Deze tour is ook te boeken als bus tour.

VERTREK

Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Aanmelden Excursie Molens Kinderdijk

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.