Fietstour Rotterdam Zuid

Veel mensen kennen de Kop van Zuid en Katendrecht aan de oevers van de Nieuwe Maas, maar Rotterdam Zuid is nog veel meer. Ter indicatie: met 240.000 inwoners is Rotterdam Zuid groter dan Eindhoven. Bij deze fietstour dalen we verder af in Rotterdam Zuid richting de interessantste wijken en bezienswaardigheden waarbij onze stadsgids u vertelt over de fascinerende geschiedenis van het lang geïsoleerde zuidelijk deel van Rotterdam. Zo komt u meer te weten over de havenontwikkeling op de Kop van Zuid door de roemruchte ondernemer Lodewijk Pincoffs die van grote betekenis zou zijn voor de Rotterdamse haven en het stadsdeel Feijenoord. Daarnaast bezoeken we een aantal bekende architectuurmonumenten waaronder de vermaarde Kiefhoek van architect J.J.P. Oud en het eerste tuindorp: Vreewijk. Ook bezoeken we de oude wijken Bloemhof en de Afrikaanderbuurt en het grootste park van Nederland: het Zuiderpark. Ook de nieuwste bouwontwikkelingen komen aan bod; Rotterdam Zuid is namelijk volop aan het herontwikkelen naar een veelzijdig en aantrekkelijk woongebied met een grote toekomst in het verschiet.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Fietstour Rotterdam Zuid

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
2,5 uur

Tarief per groep
€ 195 (privétour voor 1-15 personen)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en datum aangeven.

Aanmelden Fietstour Rotterdam Zuid

  VEELGESTELDE VRAGEN FIETSTOURS

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 14,00  per fiets per dag. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 27,50 per fiets per dag. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een (OV) fiets huren of als u in een hotel in Rotterdam verblijft, fietsen van het hotel gebruiken.

  Waar begint de fietstour?

  Als u uw eigen (huur)fietsen meebrengt kan de fietstour op elk gewenste plek starten. Als u via ons fietsen huurt begint de fietstour standaard in de omgeving van het Centraal Station. Maar het is ook mogelijk om onze fietsen op elke gewenste plek te laten bezorgen (€ 55 per enkele rit per 30 fietsen).

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan sturen we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.