Fietstour Hoogtepunten Rotterdam

Met de Fietstour Hoogtepunten dompelen we ons helemaal onder in Rotterdam! Noord en zuid, highlights en architectuur, haven en street art, Coolsingel en Witte de Withstraat, brandgrens en Erasmus. En nog heel wat meer. 

Met de Fietstour Highlights krijg je het beste van Rotterdam te zien verspreid over het centrum en Rotterdam-Zuid. In het centrum bezoeken we bijvoorbeeld toeristenmagneten als de Markthal, de Kubuswoningen en de allerlaatste hotspot: het Depot. Via de Erasmusbrug fietsen we naar de hoogtepunten op Zuid: Hotel New York, Kop van Zuid & Katendrecht en de SS Rotterdam, om er maar een paar te noemen.

Naast architectuur, hippe wijken, verrassende plekjes, geschiedenis en de laatste hotspots fietsen we ook door de oude havens die Rotterdam zo groot hebben gemaakt. Een oud intermezzo? Laat het weten! Want wij kunnen ook Delfshaven nog meepakken voor wie even terug wil naar de tijd van Piet Hein, de Pelgrim Fathers en de jeneverbrouwerijen. Een leuke culinaire break voor, tijdens of na deze fietstour? Wij doen graag suggesties!

Meer informatie?

010 2900032

Details Fietstour Hoogtepunten Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
2,5 uur

Prijs per groep
€ 190 (privétour voor 1-15 personen; fietsen niet inbegrepen)

Start- en eindpunt
Omgeving Centraal Station

Extra
Dit is een privétour en via onderstaand contactformulier kan de gewenste datum en starttijd doorgegeven worden. De fietstour kan uitgebreid worden met een halfuur, bijvoorbeeld voor het inlassen van Delfshaven of een culinaire break.

Aanmelden Fietstour Hoogtepunten Rotterdam

  Veelgestelde vragen fietstours

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 12,50  per fiets per dag. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 25 per fiets per dag. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een (OV) fiets huren of als u in een hotel in Rotterdam verblijft, fietsen van het hotel gebruiken.

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.