Fietstour Hoogtepunten Rotterdam

Met de Fietstour Hoogtepunten dompelen we ons helemaal onder in Rotterdam! Noord en zuid, highlights en architectuur, haven en street art, Coolsingel en Witte de Withstraat, brandgrens en Erasmus. En nog heel wat meer. 

Met de Fietstour Highlights krijg je het beste van Rotterdam te zien verspreid over het centrum en Rotterdam-Zuid. In het centrum bezoeken we bijvoorbeeld toeristenmagneten als de Markthal, de Kubuswoningen en de allerlaatste hotspot: het Depot. Via de Erasmusbrug fietsen we naar de hoogtepunten op Zuid: Hotel New York, Kop van Zuid & Katendrecht en de SS Rotterdam, om er maar een paar te noemen.

Naast architectuur, hippe wijken, verrassende plekjes, geschiedenis en de laatste hotspots fietsen we ook door de oude havens die Rotterdam zo groot hebben gemaakt. Een oud intermezzo? Laat het weten! Want wij kunnen ook Delfshaven nog meepakken voor wie even terug wil naar de tijd van Piet Hein, de Pelgrim Fathers en de jeneverbrouwerijen. Een leuke culinaire break voor, tijdens of na deze fietstour? Wij doen graag suggesties!

Meer informatie?

010 2900032

Details Fietstour Hoogtepunten Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
2,5 uur

Prijs per groep
€ 195 (privétour voor 1-15 personen; fietsen niet inbegrepen)

Start- en eindpunt
Omgeving Centraal Station (kan aangepast worden)

Extra
Met het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd aangegeven.

Aanmelden Fietstour Hoogtepunten Rotterdam

  VEELGESTELDE VRAGEN FIETSTOURS

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 14,00  per fiets per dag. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 27,50 per fiets per dag. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een (OV) fiets huren of als u in een hotel in Rotterdam verblijft, fietsen van het hotel gebruiken.

  Waar begint de fietstour?

  Als u uw eigen (huur)fietsen meebrengt kan de fietstour op elk gewenste plek starten. Als u via ons fietsen huurt begint de fietstour standaard in de omgeving van het Centraal Station. Maar het is ook mogelijk om onze fietsen op elke gewenste plek te laten bezorgen (€ 55 per enkele rit per 30 fietsen).

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan sturen we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.

  ERVARINGEN

  Fietstocht langs de brouwerijen van Rotterdam

  Rated 5 out of 5
  30 oktober 2021

  Een fantastisch leuke fietstour onder de bezielende leiding van Isabelle. Bijzondere plekjes van Rotterdam ontdekt. Met veel enthousiasme, parate kennis en een gezonde dosis humor leidt ze je door de stad. Een echte aanrader!

  Kruger Business Consultants - Femia Overtoom

  >> Bekijk hier alle reviews


  Plaats een review

  >> Plaats hier je review