Haven Tour Rotterdam

De Rotterdamse haven bestrijkt een afstand van ruim 40 kilometer en is gezien deze enorme uitgestrektheid nog niet zo eenvoudig te bevatten. Zelfs voor Rotterdammers, want de haven is in de loop van de tijd steeds verder buiten de stad komen te liggen. Bij onze haventours komen de verschillende fasen aan bod die uiteindelijk geleid hebben tot de wereldhaven die het nog steeds is. Van de oude stadshavens uit de 16e eeuw die zich in de 20e eeuw transformeerden tot de allergrootste haven ter wereld. Onze goedingevoerde havengidsen verschaffen u alle ins en outs van de Rotterdamse haven, tegenwoordig de grootste haven van Europa.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende haventours. In onze haven wandeltour bezoeken we de oude stadshavens die de basis vormen voor de huidige Port of Rotterdam. Met onze Haven Fietstour trekken we verder de haven in. Van de centraal gelegen oude stadshavens tot de Entrepothaven, Waalhaven en de Heijplaat op Zuid. Voor wie de hele Rotterdamse haven wil ontdekken, hebben we de Complete Haventour Rotterdam die ook de grote havengebieden als Europoort en de Tweede Maasvlakte richting zee omvatten.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Haven Wandeltour Rotterdam

Verken wandelend de centraal gelegen oude stadshavens van Rotterdam die de basis vormen van de huidige wereldhaven. In deze wandeltour komt u alles te weten over de rijke historie van de Rotterdamse havens maar ook hoe ze nieuw leven zijn ingeblazen.

Complete Haventour Rotterdam

Bij de complete Rotterdam Haventour gaat u alle facetten van de Rotterdamse ontdekken. Zo bezoeken we de Europoort en de Tweede Maasvlakte, prominente onderdelen van de Rotterdamse Haven. We gaan van het stadscentrum van Rotterdam helemaal tot de zee!

Haven Fietstour Rotterdam

De haven van Rotterdam ontdekken op de fiets dat is misschien wel het mooist! Met deze fietstour trekken we nog verder de grootste haven van Europa in. De haven fietstour is een dynamische, veelzijdige en indrukwekkende fietstour waarin zowel de oude als de nieuwe havens aan bod komen.