Haven Tour Rotterdam

Met een reikwijdte van ruim 40 km en een oppervlakte van 12.643 ha is Rotterdam met afstand de grootste haven van Europa. Gezien de omvang en de verschillende havenzones is het nog niet zo makkelijk om zelf op excursie te gaan en de haven te bevatten. Daarom verzorgen wij verschillende informatieve en onderhoudende haventours onder leiding van zeer ervaren havengidsen voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen.

Voor wie bijvoorbeeld geïnteresseerd is in de historie van de Rotterdamse haven in combinatie met toeristische trekpleisters hebben we de Haven Wandeltour die voert door de oude stadshavens in het centrum van Rotterdam. Voor wie de actieve havens wil ervaren, hebben we de veelzijdige Haven Fietstour waarbij tevens een boeiende rondvaart van een halfuur is inbegrepen. En voor een onvervalste havenonderdompeling hebben we de Complete Haventour die volledig op maat ingevuld kan worden. Deze voert van het stadscentrum helemaal tot de Tweede Maasvlakte. Onze haventours zijn allemaal privétours en u bepaalt zelf de datum en de aanvangstijd.

Meer informatie?

010 2900032

Haven Wandeltour Rotterdam

Verken wandelend de pittoreske oude stadshavens van Rotterdam die de basis vormen van de huidige wereldhaven. In deze wandeltour komt u alles te weten over de rijke historie van de Rotterdamse havens maar ook hoe ze als woongebieden nieuw leven zijn ingeblazen. Fijn om te weten: toeristische trekpleisters als de Markthal en de Kubuswoningen liggen vlakbij de oude havens.

Complete Haventour Rotterdam

Voor een totale onderdompeling gaat u voor de complete Rotterdam Haventour. Met een zeer ervaren havengids gaan we van het stadscentrum van Rotterdam helemaal tot de zee! Maatwerk voor zakelijk gezelschappen is geen enkel probleem en de tours kunnen in verschillende talen verzorgd worden.

Haven Fietstour Rotterdam

De haven van Rotterdam ontdekken op de fiets is misschien wel het mooist! Met deze fietstour trekken we een flink stuk de grootste haven van Europa in om te af te sluiten met een verdiende rondvaart. De Haven Fietstour is een dynamische, veelzijdige en indrukwekkende fietstour waarin zowel de oude havens als de actieve havens op Zuid aan bod komen.

Privé Rondvaart Rotterdam

In een rondvaart onder begeleiding van een gids in een privéboot gaat u optimaal genieten van Rotterdam vanaf het water, misschien wel de aantrekkelijkste manier om de haven van Rotterdam te zien. Tijdens de vaartocht zijn er mogelijkheden voor drankjes, buffet, lunch, diner en borrel.