Haven Tour Rotterdam

De Rotterdamse haven bestrijkt een afstand van ruim 40 kilometer en is gezien deze enorme uitgestrektheid nog niet zo eenvoudig te bevatten. Zelfs voor Rotterdammers, want de haven is in de loop van de tijd steeds verder buiten de stad komen te liggen. Bij onze haventours komen de verschillende fasen aan bod die uiteindelijk geleid hebben tot de wereldhaven die het nog steeds is. Van de oude stadshavens uit de 16e eeuw tot de grootste haven ter wereld in de 20e eeuw. Onze deskundige havengidsen verschaffen u alle ins en outs van de Rotterdamse haven, tegenwoordig de grootste haven van Europa.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende haventours. In onze haven wandeltour bezoekt u de oude stadshavens als Oude Haven, Wijnhaven en Veerhaven. In onze haven fietstour trekken we er verder op uit; van de oude stadshavens in het centrum naar de Entrepothaven, Heijplaat en de Waalhaven op Zuid. Voor wie nog verder wil gaan, hebben we een complete haventour. U bezoekt dan ook de grote nieuwe havens zoals Europoort en de Tweede Maasvlakte met een grote verscheidenheid aan container- en ertsoverslagbedrijven en schepen groter dan een flatgebouw zien. Dichter bij de haven gaat u niet komen.

Bellen?

010 2900032

06 57320810

Haven wandeltour

Verken wandelend de oude stadshavens van Rotterdam. In deze wandeltour komt u alles te weten over de historie van de Rotterdamse haven en  hoe Rotterdam de oude stadshavens weer nieuw leven heeft ingeblazen.

Complete haventour

Bezoek in deze tour de grote nieuwe havens zoals Europoort en de Tweede Maasvlakte. U ziet de grote verscheidenheid aan container- en ertsoverslagbedrijven en schepen groter dan een flatgebouw. Dieper in de haven gaat u niet komen.

Haven fietstour

Ontdek de haven van Rotterdam op de fiets. In deze fietstour maakt u kennis met de grootste haven van Europa. De haven fietstour is een dynamische, indrukwekkende tour waarin de historie, de toekomst en de huidige ontwikkelingen van de haven volop aan bod komen.