Haven Tour Rotterdam

Met een reikwijdte van ruim 40 km en een oppervlakte van 12.643 ha is Rotterdam met afstand de grootste haven van Europa. Een belangrijke aanjager voor de Nederlandse economie, goed voor ruim 6% van het bruto binnenlands product. Gezien de uitgestrektheid is het nog niet zo makkelijk om zelf op excursie te gaan en de Rotterdamse haven goed te kunnen doorgronden. Daarom verzorgen wij uiteenlopende informatieve en onderhoudende haventours voor organisaties en particulieren onder leiding van ervaren havengidsen.

Voor wie geïnteresseerd is in de historie van de Rotterdamse haven in combinatie met toeristische trekpleisters in het centrum van Rotterdam hebben we de Haven Wandeltour. Deze voert door de oude stadshavens in het Oude Haven gebied in de omgeving van de Markthal. Historische en toeristische plekken als het Witte Huis en de Kubuswoningen worden hier afgewisseld met moderne hoogbouw.

Voor wie naast de stadshaven aan de centrumzijde ook de havens op Zuid wil ervaren, hebben we onze veelzijdige Haven Fietstour. Verwacht veel variatie in havens en highlights aan beide kanten van de Nieuwe Maas, waarbij o.m. de populaire stadsdelen Kop van Zuid en Katendrecht worden bezocht.

En voor wie een onvervalste havenonderdompeling wenst, hebben we ook nog de Complete Haventour. Deze kan in verschillende vormen plaatsvinden naar gelang de wensen en voorkeuren. Onze haventours zijn privétours en dat betekent dat datum, starttijd, duur en speciale details volledig op maat invulbaar zijn.

Meer informatie?

010 2900032

Complete Haventour Rotterdam

Voor een totale onderdompeling gaat u voor de complete Rotterdam Haventour. Met een zeer ervaren havengids gaan we van het stadscentrum van Rotterdam met de bus helemaal tot de zee! Maatwerk voor zakelijk gezelschappen is geen enkel probleem en de tours kunnen in verschillende talen verzorgd worden.

Haven Wandeltour Rotterdam

Verken wandelend de pittoreske oude stadshavens van Rotterdam die de basis vormen van de huidige wereldhaven. In deze wandeltour komt u alles te weten over de rijke historie van de Rotterdamse havens maar ook hoe ze als woongebieden nieuw leven zijn ingeblazen. Fijn om te weten: toeristische trekpleisters als de Markthal en de Kubuswoningen liggen vlakbij de oude havens.

Privé Rondvaart Rotterdam

In een rondvaart onder begeleiding van een gids in een privéboot gaat u optimaal genieten van Rotterdam vanaf het water, misschien wel de aantrekkelijkste manier om de haven van Rotterdam te zien. Tijdens de vaartocht zijn er mogelijkheden voor drankjes, buffet, lunch, diner en borrel.

Haven Fietstour Rotterdam

De haven van Rotterdam ontdekken op de fiets is misschien wel het mooist! Met deze fietstour trekken we een flink stuk de grootste haven van Europa in om te af te sluiten met een verdiende rondvaart. De Haven Fietstour is een dynamische, veelzijdige en indrukwekkende fietstour waarin zowel de oude havens als de actieve havens op Zuid aan bod komen.