Haven Tour Rotterdam

Met een reikwijdte van ruim 40 km en een oppervlakte van 12.643 ha is Rotterdam de grootste haven van Europa. Gezien de omvang en de verschillende havenzones is het niet zo makkelijk om zelf op excursie te gaan en de haven goed te doorgronden. Daarom verzorgen wij verschillende onderhoudende haventours onder leiding van zeer ervaren havengidsen. Voor wie bijvoorbeeld geïnteresseerd is in de historie van de Rotterdamse haven hebben we de Haven Wandeltour die voert naar de oude stadshavens in het centrum van Rotterdam. Voor wie dieper de haven wil intrekken, hebben we de Haven Fietstour die voert naar verschillende actieve havens aan de zuidzijde van Rotterdam. En voor een volledige onderdompeling hebben we de Complete Haventour geschikt voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen en volledig op maat in te vullen.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Haven Wandeltour Rotterdam

Verken wandelend de pittoreske oude stadshavens van Rotterdam die de basis vormen van de huidige wereldhaven. In deze wandeltour komt u alles te weten over de rijke historie van de Rotterdamse havens maar ook hoe ze als woongebieden nieuw leven zijn ingeblazen. Fijn om te weten: toeristische trekpleisters als de Markthal en de Kubuswoningen liggen vlakbij de oude havens.

Complete Haventour Rotterdam

Voor een totale onderdompeling gaat u voor de complete Rotterdam Haventour. Met een zeer ervaren havengids gaan we van het stadscentrum van Rotterdam helemaal tot de zee! Maatwerk voor bijvoorbeeld zakelijk gezelschappen is bij deze tour ook mogelijk.

Haven Fietstour Rotterdam

De haven van Rotterdam ontdekken op de fiets is misschien wel het mooist! Met deze fietstour trekken we verder de grootste haven van Europa in. De Haven Fietstour is een dynamische, veelzijdige en indrukwekkende fietstour waarin zowel de oude als de nieuwe havens verspreid over het centrum en Rotterdam-Zuid aan bod komen.