Fietstour Kralingen Rotterdam

Kralingen is een groen en welvarend stadsdeel van Rotterdam met een rijke historie.  Welgestelde Rotterdammers lieten hier in de 17e eeuw al grote buitenplaatsen bouwen met ruime tuinen. Het huidige Kralingen heeft die deftige uitstraling weten te behouden.

Tijdens de Kralingen Fietstour neemt een ervaren stadsgids u mee naar de hoogtepunten en de verborgen parels van het gevarieerde Kralingen. Zo bezoeken we prominente monumenten als villawijk Wagnerhof en statige lanen als de Slotlaan. Ook fietsen we langs de Kralingse Plas en het Kralingse Bos, verschillende keren verkozen tot beste buitengebied van Nederland. Ook komt u meer te weten over de geschiedenis van Kralingen dat in 1895 deel ging uitmaken van Rotterdam. Ook prominente Kralingers als Ruud Lubbers (langstzittende premier en gekozen tot beste premier van Nederland) komen aan bod.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Fietstour Kralingen

Groepsgrootte
max. 15 personen per groep

Duur
2,5 uur

Tarief
€ 187,50 per groep (excl. fietsen)

Aanmelden Fietstour Kralingen

  Veelgestelde vragen fietstours

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 8  per fiets voor de duur van de tour. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 18 per fiets. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een fiets huren of er een meenemen.

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.