Fietstour Kralingen Rotterdam

Kralingen is een groen en welvarend stadsdeel van Rotterdam met een rijke historie.  Welgestelde Rotterdammers lieten hier in de 17e eeuw al grote buitenplaatsen bouwen met ruime tuinen. Het huidige Kralingen heeft die deftige uitstraling weten te behouden.

Tijdens de Kralingen Fietstour neemt een ervaren stadsgids u mee naar de hoogtepunten en de verborgen parels van het gevarieerde Kralingen. Zo bezoeken we prominente monumenten als villawijk Wagnerhof en statige lanen als de Slotlaan. Ook fietsen we langs de Kralingse Plas en het Kralingse Bos, verschillende keren verkozen tot beste buitengebied van Nederland. Ook komt u meer te weten over de geschiedenis van Kralingen dat in 1895 deel ging uitmaken van Rotterdam. Ook prominente Kralingers als Ruud Lubbers (gekozen tot beste premier van Nederland) komen aan bod.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Fietstour Kralingen

Groepsgrootte
max. 15 personen per groep

Duur
2,5 uur

Tarief
€ 195 per groep (excl. fietsen)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd aangeven.

Aanmelden Fietstour Kralingen

  VEELGESTELDE VRAGEN FIETSTOURS

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 14,00  per fiets per dag. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 27,50 per fiets per dag. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een (OV) fiets huren of als u in een hotel in Rotterdam verblijft, fietsen van het hotel gebruiken.

  Waar begint de fietstour?

  Als u uw eigen (huur)fietsen meebrengt kan de fietstour op elk gewenste plek starten. Als u via ons fietsen huurt begint de fietstour standaard in de omgeving van het Centraal Station. Maar het is ook mogelijk om onze fietsen op elke gewenste plek te laten bezorgen (€ 55 per enkele rit per 30 fietsen).

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan sturen we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.