Fietstour Haven Rotterdam

Ontdek de wereldhaven van Rotterdam op de fiets! In deze dynamische Haven Fietstour trekken we een flink stuk de Rotterdamse haven in. Met een havengids bezoekt u zowel de historische stadshavens als de verder gelegen havens op Zuid. Zo doen we de imposante Waalhaven aan, het grootste gegraven havenbassin ter wereld. Daar fietsen we langs imposante schepen, containers en rusten even uit bij plekken die uitkijken op de bedrijvigheid in de machtige Port of Rotterdam. Ook bezoeken we het unieke Heijplaat, het voormalige werkgebied van Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM). Tenslotte maken we een prachtige rondvaart van een halfuur over het water.

Wilt u nog meer van de haven van Rotterdam zien en beleven? Bekijk dan ook de complete haven tour waarbij we een dag lang door de Rotterdamse haven trekken van het centrum van Rotterdam helemaal tot de Noordzee.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Fietstour Haven Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
3 uur

Prijs
€ 225 per groep (inclusief rondvaart)

Fiets
Een fiets huren kan bij ons voor € 8 per deelnemer.

Aanvragen Fietstour Haven Rotterdam

Veelgestelde vragen fietstours

Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

Geen eigen fiets? Een fiets kunt u bij ons huren vanaf € 8,00 voor de gehele tour. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een fiets meenemen of huren.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.