Fietstour Haven Rotterdam

Ontdek de wereldhaven van Rotterdam op de fiets onder begeleiding van een stadsgids! Met deze dynamische Haven Fietstour maakt u zowel kennis met de stadshavens als de verder weg gelegen actieve havens.

We starten in de stadshavens. Zoals het Maritiem District en het Kop van Zuid & Katendrecht gebied. Daar ervaart u hoe deze oude havens getransformeerd zijn tot dynamische woongebieden. Daarna zetten we koers naar de actieve havens die steeds verder buiten de stad zijn komen te liggen. Zo bezoeken we de imposante Waalhaven, het grootste gegraven havenbassin ter wereld. Daar fietsen we langs zeereuzen, containers en rusten even uit bij fotogenieke plekken. Een meer dan mooie kennismaking met de de machtige Port of Rotterdam.

Wilt u nog meer van de haven van Rotterdam zien en beleven? Bekijk dan ook de complete haven tour waarbij we een dag lang door de Rotterdamse haven trekken, over de weg of met een schip over water. Van het centrum van Rotterdam helemaal tot de Tweede Maasvlakte in de Noordzee.

Meer informatie?

010 2900032

Details Fietstour Haven Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
3 uur

Prijs per groep
€ 225 (exclusief fietsen)

Extra
Deze fietstour kan uitgebreid worden voor wie verder de havens in wil gaan al dan niet met een tussenstop.

Dit is een privétour en via onderstaand formulier kunt u de gewenste datum en vertrektijd aangeven. 

Aanvragen Fietstour Haven Rotterdam

  Veelgestelde vragen fietstours

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 12,50  per fiets per dag. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 25 per fiets per dag. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een (OV) fiets huren of als u in een hotel in Rotterdam verblijft, fietsen van het hotel gebruiken.

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.