Fietstour Haven Rotterdam

Ontdek de wereldhaven van Rotterdam op de fiets! In deze dynamische Haven Fietstour trekt u een flink stuk de Rotterdamse haven in en komt u meer te weten over de historie en de laatste ontwikkelingen van de grootste haven van Europa.

Onder begeleiding van een deskundige havengids bezoekt u eerst de oude havengebieden waaronder de Oude Haven en de Leuvehaven. Daarna zetten we koers naar het unieke Heijplaat, het voormalige werkgebied van Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM). Ook doen we de imposante Waalhaven aan, het grootste gegraven havenbassin ter wereld. Daar fietsen we langs imposante schepen, containers en rusten even uit bij plekken die uitkijken op de bedrijvigheid in de machtige Port of Rotterdam. Tenslotte maken we een prachtige rondvaart van een halfuur over het water.

Wilt u nog meer van de haven van Rotterdam zien en beleven? Bekijk dan de complete haven tour waarbij we een dag lang door de uitgestrekte Rotterdamse haven trekken – van het centrum helemaal tot de zee.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Fietstour Haven Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
3 uur

Prijs
€ 225 per groep (inclusief rondvaart)

Fiets
Voor € 8 per deelnemer kunt u bij ons een fiets huren.

Vertrek
U bepaalt zelf de datum en de gewenste vertrektijd.

Aanvragen Fietstour Haven Rotterdam

Veelgestelde vragen fietstours

Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

Geen eigen fiets? Een fiets kunt u bij ons huren vanaf € 8,00 voor de gehele tour. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een fiets meenemen of huren.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.