Fietstour Haven Rotterdam

Ontdek de wereldhaven van Rotterdam op de fiets onder begeleiding van een stadsgids! Met deze dynamische Haven Fietstour maakt u in het bijzonder kennis met de veelzijdige stadshavens van Rotterdam.

We starten in het dynamische Maritiem District waar de haven van Rotterdam ooit ontstaan is. Daarna zetten we koers naar Rotterdam Zuid waar we het populaire Kop van Zuid & Katendrecht gebied aandoen. Daarna zetten we koers naar de actieve havens die in de loop van de tijd steeds verder buiten de stad zijn komen te liggen. Zoals de imposante Waalhaven, het grootste gegraven havenbassin ter wereld waar we fietsen langs zeereuzen en containers en even uitblazen bij fotogenieke plekken. Een meer dan mooie kennismaking met de de machtige Port of Rotterdam.

Wilt u nog meer van de haven van Rotterdam zien en beleven? Bekijk dan ook de complete haven tour waarbij we een dag lang door de Rotterdamse haven trekken, over de weg of met een schip over water. Van het centrum van Rotterdam helemaal tot de Tweede Maasvlakte in de Noordzee.

Meer informatie?

010 2900032

Details Fietstour Haven Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
2,5 uur

Prijs per groep
€ 195 (privétour voor 1-15 personen; exclusief fietsen)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd aangeven.
Deze fietstour kan uitgebreid worden voor wie verder de havens in wil gaan.

 

Aanvragen Fietstour Haven Rotterdam

  VEELGESTELDE VRAGEN FIETSTOURS

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 14,00  per fiets per dag. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 27,50 per fiets per dag. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een (OV) fiets huren of als u in een hotel in Rotterdam verblijft, fietsen van het hotel gebruiken.

  Waar begint de fietstour?

  Als u uw eigen (huur)fietsen meebrengt kan de fietstour op elk gewenste plek starten. Als u via ons fietsen huurt begint de fietstour standaard in de omgeving van het Centraal Station. Maar het is ook mogelijk om onze fietsen op elke gewenste plek te laten bezorgen (€ 55 per enkele rit per 30 fietsen).

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan sturen we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.

  ERVARINGEN

  Fietstocht langs de brouwerijen van Rotterdam

  Rated 5 out of 5
  30 oktober 2021

  Een fantastisch leuke fietstour onder de bezielende leiding van Isabelle. Bijzondere plekjes van Rotterdam ontdekt. Met veel enthousiasme, parate kennis en een gezonde dosis humor leidt ze je door de stad. Een echte aanrader!

  Kruger Business Consultants - Femia Overtoom

  >> Bekijk hier alle reviews


  Plaats een review

  >> Plaats hier je review