Fietstour Haven Rotterdam

Ontdek de wereldhaven van Rotterdam op de fiets! In deze dynamische Haven Fietstour trekken we een flink stuk de Rotterdamse haven in. Met een havengids bezoekt u zowel de historische stadshavens als de verder gelegen actieve havens op Zuid. Zo doen we de imposante Waalhaven aan, het grootste gegraven havenbassin ter wereld. Daar fietsen we langs zeereuzen, containers en rusten even uit bij fotogenieke plekken. Ook bezoeken we het unieke en geïsoleerde Heijplaat, het voormalige werkgebied van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM). Tenslotte maken we een prachtige rondvaart van een halfuur door de machtige Port of Rotterdam.

Wilt u nog meer van de haven van Rotterdam zien en beleven? Bekijk dan ook de complete haven tour waarbij we een dag lang door de Rotterdamse haven trekken. Van het centrum van Rotterdam helemaal tot de Tweede Maasvlakte in de Noordzee.

Meer informatie?

010 2900032

Details Fietstour Haven Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
3 uur

Prijs per groep
€ 240 (privétour voor 1-15 personen inclusief rondvaart; exclusief fietsen)

Extra
Dit is een privétour en via onderstaand formulier kunt u de datum en vertrektijd bepalen. 

Aanvragen Fietstour Haven Rotterdam

  Veelgestelde vragen fietstours

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 8  per fiets voor de duur van de tour. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 18 per fiets. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een fiets huren of er een meenemen.

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.