Fietstour Haven Rotterdam

Ontdek de wereldhaven van Rotterdam op de fiets onder begeleiding van een stadsgids! Met deze dynamische Haven Fietstour maakt u in het bijzonder kennis met de veelzijdige stadshavens van Rotterdam.

We starten in het dynamische Maritiem District waar de haven van Rotterdam ooit ontstaan is. Daarna zetten we koers naar Rotterdam Zuid waar we het populaire Kop van Zuid & Katendrecht gebied aandoen. Daarna zetten we koers naar de actieve havens die in de loop van de tijd steeds verder buiten de stad zijn komen te liggen. Zoals de imposante Waalhaven, het grootste gegraven havenbassin ter wereld waar we fietsen langs zeereuzen en containers en even uitblazen bij fotogenieke plekken. Een meer dan mooie kennismaking met de de machtige Port of Rotterdam.

Wilt u nog meer van de haven van Rotterdam zien en beleven? Bekijk dan ook de complete haven tour waarbij we een dag lang door de Rotterdamse haven trekken, over de weg of met een schip over water. Van het centrum van Rotterdam helemaal tot de Tweede Maasvlakte in de Noordzee.

Meer informatie?

010 2900032

Details Fietstour Haven Rotterdam

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
2,5 uur

Prijs per groep
€ 195 (privétour voor 1-15 personen; exclusief fietsen)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd aangeven.
Deze fietstour kan uitgebreid worden voor wie verder de havens in wil gaan.

 

Aanmelden Fietstour Haven Rotterdam

Aanvraag Fietstour Haven

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

VEELGESTELDE VRAGEN FIETSTOURS

Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

Voor de fietstours kunt u bij ons fietsen huren. De prijs bedraagt € 15,00 per fiets. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 27,50 per fiets. Als alternatieven kunt u bijvoorbeeld een (OV) fiets huren of fietsen van het hotel gebruiken. Wij kunnen u ook suggesties geven voor fietszaken.

Waar begint de fietstour?

Standaard beginnen we vanaf Centraal Station. Als u uw eigen (huur)fietsen meebrengt, kan de fietstour op elk gewenste plek starten. En ook als u via ons fietsen huurt dan is het mogelijk om op elke gewenste plek te starten en en te eindigen (transport is € 55 per enkele rit).

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan sturen we een factuur die per bank betaald kan worden.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.

ERVARINGEN

Fietstour Highlights & Haven

Rated 5 out of 5
24 juni 2023

De gidsen zijn zeer aangenaam en professioneel.

Reginald - Lycee Saint-Jacques

Fietstocht langs de brouwerijen van Rotterdam

Rated 5 out of 5
30 oktober 2021

Een fantastisch leuke fietstour onder de bezielende leiding van Isabelle. Bijzondere plekjes van Rotterdam ontdekt. Met veel enthousiasme, parate kennis en een gezonde dosis humor leidt ze je door de stad. Een echte aanrader!

Kruger Business Consultants - Femia Overtoom

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review