Rondleiding Markthal Rotterdam

Met jaarlijks acht miljoen bezoekers is de eerste overdekte markt van Nederland de grootste trekpleister van Rotterdam! In een rondleiding van een uur bezoekt u met een goed ingevoerde gids het beste van de Markthal.

De dakterrassen van de marktpaviljoentjes, de tijdtrap, de opgravingen, het indrukwekkende kunstwerk ‘Hoorn des Overvloeds’ van Arno Coenen en natuurlijk de marktvloer. In deze rondleiding kunt u ook veel interessante en verrassende achtergrondinformatie verwachten over de Markthal en omgeving. Denk aan het ontwerp en de constructie, maar ook de historische plek van de Markthal waar Rotterdam ontstaan is. De Markthal kent een grote verscheidenheid aan keukens en vanzelfsprekend is deze tour ook een culinaire ontdekkingstocht. Speciale wensen voor de Markthal Rondleiding? Laat het ons weten!

Meer informatie?

010 2900032

Details Rondleiding Markthal

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
1 uur

Prijs
€ 110 (privétour van 1 uur voor een groep 1-15 personen)

Start
Hoofdingang Markthal

Extra
Rondleiding Markthal met hapjes en drankjes? Laat het ons weten en we sturen u een voorstel. Via het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd en speciale wensen doorgeven.

Aanmelden Rondleiding Markthal

Tour aanvraag rondleiding Markthal

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

ERVARINGEN

Genoten van de architectuur rondleiding

12 april 2024

Wij hebben erg van onze stadswandeling genoten. De gids heeft een mooi overzicht tussen oud en nieuw gegeven.

Christian

Zeer mooie en boeiende mix streetart- en architectuurwandeling

22 januari 2024

12 januari hadden wij, groep van 6 vrouwen, een wandeling geboekt bij City Rotterdam Tours. Tijdens het aardige boekingsgesprek werd ik gewezen op het feit dat we 2 wandelingen konden combineren. Daarnaast konden we bepalen waar we wilden beginnen en eindigen met de wandeling. Wat een luxe. Gids Frank heeft ons 2 uur lang in de greep gehouden met boeiende verhalen over street art en haar betekenis en de architectuur in Rotterdam, en de steeds veranderende plannen voor de inrichting van het centrum in Rotterdam. Een betere ambassadeur voor de stad kan Rotterdam zich niet wensen! Erg genoten, dik compliment aan Frank, en organisatie City Rotterdam Tours.

Esther

Esther van Beers

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review