Rondleiding Markthal Rotterdam

De eerste overdekte markt van Nederland is met jaarlijks acht miljoen bezoekers de grootste trekpleister van Rotterdam. In een rondleiding van een uur bezoekt u met een goed ingevoerde gids het beste van de Markthal. De dakterrassen van de marktpaviljoentjes, de tijdtrap, de opgravingen, het indrukwekkende kunstwerk ‘Hoorn des Overvloeds’ van Arno Coenen en natuurlijk de marktvloer. Verder kunt u veel interessante en verrassende achtergrondinformatie verwachten over de Markthal en haar omgeving. Denkt u dan aan het ontwerp en de constructie maar ook de historische plek van de Markthal waar Rotterdam vlakbij ontstaan is met het aanleggen van een dam in de Rotte. De Markthal kent een grote verscheidenheid aan internationale keukens en vanzelfsprekend geeft onze gids u tips voor smakelijke eetzaakjes.


Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Rondleiding Markthal

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
1 uur

Prijs
€ 89 per groep

Start
Hoofdingang Markthal

Aanmelden Rondleiding Markthal

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.