Rondleiding Markthal Rotterdam

Met jaarlijks acht miljoen bezoekers is de eerste overdekte markt van Nederland de grootste trekpleister van Rotterdam! In een rondleiding van een uur bezoekt u met een goed ingevoerde gids het beste van de Markthal.

De dakterrassen van de marktpaviljoentjes, de tijdtrap, de opgravingen, het indrukwekkende kunstwerk ‘Hoorn des Overvloeds’ van Arno Coenen en natuurlijk de marktvloer. In deze rondleiding kunt u ook veel interessante en verrassende achtergrondinformatie verwachten over de Markthal en omgeving. Denk aan het ontwerp en de constructie, maar ook de historische plek van de Markthal waar Rotterdam ontstaan is. De Markthal kent een grote verscheidenheid aan keukens en vanzelfsprekend is deze tour ook een culinaire ontdekkingstocht. Speciale wensen voor de Markthal Rondleiding? Laat het ons weten!

Meer informatie?

010 2900032

Details Rondleiding Markthal

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
1 uur

Prijs
€ 110 (privétour van 1 uur voor een groep 1-15 personen)

Start
Hoofdingang Markthal

Extra
Rondleiding Markthal met hapjes en drankjes? Laat het ons weten en we sturen u een voorstel. Via het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd en speciale wensen doorgeven.

Aanmelden Rondleiding Markthal

Tour aanvraag rondleiding Markthal

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

ERVARINGEN

Markthal Rotterdam

Rated 5,0 out of 5
28 augustus 2023

Als teamuitje hebben we een super leuke rondleiding gehad rondom en in de Markthallen van Rotterdam. Het was super interessant om allerlei verhalen te horen over vroeger en te zien wat er allemaal is gevonden tijdens de bouw van de Markthallen. Zeker een aanrader om te doen!

Goodday Hospitality

Rondleiding Markthal

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2019

Dank voor de rondleidingen! Het was heel leuk en werd goed ontvangen door iedereen.

Marianne - ZonMw

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review