Complete Haven Tour Rotterdam

Onder begeleiding van een goed ingevoerde havengids krijgt u de zeer uitgestrekte Rotterdamse haven in al z’n facetten te zien. Van de oude stadshavens in het centrum naar de nog actieve havens in Rotterdam-Zuid. Van de Botlek en Europoort naar de splinternieuwe Maasvlakte 2 met de imposante containerschepen aan zee. Dieper gaat u niet in de Rotterdamse haven komen!

De Complete Haven Tour kan volledig op maat worden samengesteld voor zowel organisaties als particulieren. De complete haventour doen we met een bus in vier uur inclusief een bezoek aan de 2e Maasvlakte.  Maar de tour kan ook uitgebreid worden met bijv.  een rondvaart op de 2e Maasvlakte. En er zijn nog verschillende andere alternatieven zoals een bustour van drie uur of een rondvaart waarbij u een deel van de actieve haven te zien krijgt.

Lees hieronder meer over de complete haventour en de verkorte tour van drie uur.

Meer informatie?

010 2900032

Complete Haven Tour Rotterdam 

Duur 
4 uur (van het centrum tot de 2e Maasvlakte met stops)
5 uur (complete haventour met aanvullingen)

Prijs per groep
€ 380 (havengids voor 4 uur)
€ 475 (havengids voor 5 uur)

Begin- en eindlocatie
Willemsplein (variabel invulbaar)

Extra
Dit is een privétour en datum, vertrektijd en speciale wensen kunnen via het contactformulier doorgegeven worden. Bijvoorbeeld als u een offerte wenst voor een bus of een rondvaart op de 2e Maasvlakte of speciale aandachtsgebieden heeft.

Verkorte Haventour

Duur
2 uur (focus op stadshavens)
3 uur (stadshaven en actieve havens)

Prijs per groep
€ 190 (havengids voor 2 uur)
€ 285 (havengids voor 3 uur)

Begin- en eindlocatie
Willemsplein (variabel invulbaar)

Extra
Dit is een privétour en de datum, vertrektijd en speciale wensen kunt u via onderstaand formulier aangeven. In het opmerkingenveld kunt u ook vermelden als u geen tourbus heeft.

Aanvragen Complete Haven Tour Rotterdam

Aanvraag complete haven tour

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

ERVARINGEN

Genoten van de architectuur rondleiding

12 april 2024

Wij hebben erg van onze stadswandeling genoten. De gids heeft een mooi overzicht tussen oud en nieuw gegeven.

Christian

Zeer mooie en boeiende mix streetart- en architectuurwandeling

22 januari 2024

12 januari hadden wij, groep van 6 vrouwen, een wandeling geboekt bij City Rotterdam Tours. Tijdens het aardige boekingsgesprek werd ik gewezen op het feit dat we 2 wandelingen konden combineren. Daarnaast konden we bepalen waar we wilden beginnen en eindigen met de wandeling. Wat een luxe. Gids Frank heeft ons 2 uur lang in de greep gehouden met boeiende verhalen over street art en haar betekenis en de architectuur in Rotterdam, en de steeds veranderende plannen voor de inrichting van het centrum in Rotterdam. Een betere ambassadeur voor de stad kan Rotterdam zich niet wensen! Erg genoten, dik compliment aan Frank, en organisatie City Rotterdam Tours.

Esther

Esther van Beers

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review