Excursie Delft

Met deze stadswandeling bezoeken we het compacte oude centrum van Delft beroemd om haar grachten, kerken, Vermeer, Delfts Blauw, Willem van Oranje en veel meer. Maar ook de rivaliteit tussen Delft en Rotterdam en Delfshaven dat ooit Delft toebehoorde komen aan bod in deze tour. Delft ligt op maar 10 minuten van Rotterdam met de trein of de auto, maar deze tour kan ook vanuit Rotterdam met de fiets plaatsvinden. We fietsen dan langs de de fraaie Schie – voor de komst voor spoorlijnen en autowegen de belangrijkste vervoersweg tussen Delft en Rotterdam – die via de Van Nellefabriek, Overschie en fraaie Hollandse landschappen voert naar het historisch centrum van Delft.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Excursie Delft

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids (met uitzondering van bustour)

Prijs
€ 89 per groep voor stadswandeling van 1 uur in Delft
€ 195 per groep voor fietstour van 3 uur vanuit Rotterdam

Vertrek
U bepaalt zelf de datum en de vertrektijd.

Aanvragen Excursie Delft

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.