Fietstour Rotterdam

Een fietstour met een gids is ideaal om het uitgestrekte Rotterdam te ontdekken. Onze Fietstour Hoogtepunten voert u naar de hoogtepunten van zowel het centrum als de zuidzijde van Rotterdam. Onze fietstours zijn ook ideaal om delen van de beroemde Rotterdamse haven te bezoeken. Daarnaast hebben we fietstours gericht op bijzondere wijken zoals Kralingen of speciale thema’s zoals de Brandgrens.

Bellen?

010 2900032

06 57320810

In deze fietstour krijgt u veel hoogtepunten in Rotterdam te zien. Met één van onze ervaren stadsgidsen bezoekt u o.m. het Centraal Station, de Markthal, het historische Scheepvaartkwartier over de nieuwe bruggen naar de Kop van Zuid en Katendrecht.

De lichtgevende tegels van de Brandgrens voeren u naar verschillende stadsdelen van Rotterdam. Onze geschiedenisgidsen geven u alle ins and outs van het bombardment, tonen verrassende plekken van het vooroorlogse en naoorlogse Rotterdam, afgewisseld met hedendaagse bezienswaardigheden.

Kralingen is een overwegen groen en welvarend stadsdeel met een rijke historie. In de fietstour laten we zowel de hoogtepunten als de verborgen parels zien van het gevarieerde Kralingen. Onderweg komt ook de geschiedenis uitgebreid aan bod aan de hand van vele monumenten.

Deze fietstour is ideaal voor wie veel architectuur in Rotterdam wil zien. Onder begeleiding van een deskundige architectuurgids fietst u langs moderne architectuur, hoogbouw, wederopbouwarchitectuur en de hoogtepunten van het Nieuwe Bouwen in Rotterdam.

Fietsen met een gids langs de highlights in Rotterdam. Een rondleiding op de fiets met een lokale gids is de beste manier om Rotterdam te leren kennen. In deze drie uur durende fietstour krijgt u een compleet beeld wat Rotterdam te bieden heeft.

Ontdek de haven van Rotterdam op de fiets! Bezoek herontwikkelde oude havengebieden, het industrieel erfgoed Heijplaat en de indrukwekkende hypermoderne ontwikkelingen in de Waalhaven. Fietsend langs imposante schepen en containers zal je de bedrijvigheid in de Rotterdamse haven optimaal ervaren.