• Fietstour West - architectuur en innovatie

Fietstour Rotterdam West

Rotterdam West wordt de nieuwe hotspot van Rotterdam. In deze fietstour word je rondgeleid in het meest afwisselende stadsdeel van Rotterdam.  Op het gebied van architectuur en innovatie verkennen we het ‘Wilde Westen’. De rondleiding neemt je mee door Merwe-Vierhavens en Delfshaven. Zowel historie, recente veranderingen als grote nieuwe ontwikkelingen komen in deze tour uitgebreid aan bod.

Onder leiding van een goed ingewijde stadsgids bezoeken we het grootste Dakpark van Europa, architectonische parels zoals het Justus van Effenblok en Le Medi, fietsen we door historisch Delfshaven en verkennen we het gebied Merwe-Vierhavens (M4H) broedplaats van innovatief Rotterdam met Floaring Farm (de drijvende boerderij) en de ateliers van Daan Roosegaarde en Joep van Lieshout.

Meer informatie?

010 2900032

Details Fietstour Rotterdam West

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Duur
150 minuten

Tarief
€ 195 (privétour voor 1-15 personen)

Extra
Via het contactformulier hieronder kunt u datum en starttijd aangeven.

Aanmelden Fietstour Rotterdam West

  VEELGESTELDE VRAGEN FIETSTOURS

  Ik heb geen eigen fiets, kan ik ook een fiets huren?

  U kunt bij ons fietsen huren voor de fietstours. De prijs bedraagt € 14,00  per fiets per dag. De huur van elektrische fietsen bedraagt € 27,50 per fiets per dag. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een (OV) fiets huren of als u in een hotel in Rotterdam verblijft, fietsen van het hotel gebruiken.

  Waar begint de fietstour?

  Als u uw eigen (huur)fietsen meebrengt kan de fietstour op elk gewenste plek starten. Als u via ons fietsen huurt begint de fietstour standaard in de omgeving van het Centraal Station. Maar het is ook mogelijk om onze fietsen op elke gewenste plek te laten bezorgen (€ 55 per enkele rit per 30 fietsen).

  Hoe werkt de betaling?

  Als u zich definitief heeft aangemeld, dan sturen we een factuur die per bank betaald kan worden.

  Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

  Bekijk dan ook onze tours op maat.