Stadswandeling Geschiedenis Rotterdam

Velen zullen Rotterdam associëren als een moderne en nieuwe stad. In werkelijkheid is het een oude stad met een rijke geschiedenis, ondanks het bombardement dat de klassieke Stadsdriehoek wegvaagde. Toch zal het u verbazen hoeveel historische plekken er nog te vinden zijn in Rotterdam. In onze geschiedenistour bezoeken we prominente plekken als de middeleeuwse Laurenskerk, het Schielandshuis en de oude havens. Ook prominente figuren in de Rotterdamse geschiedenis als Desiderius Erasmus en stadspensionaris Johan van Oldenbarnevelt komen uitgebreid aan bod. Verder is er in deze boeiende geschiedenistour natuurlijk aandacht voor de ontwikkeling van de wereldhaven, het bombardement en de wederopbouw.

Telefoneren?

010 2900032

06 57320810

Details Geschiedenis Stadswandeling

GROEPSGROOTTE 

15 personen max. per groep

DUUR

2 uur

PRIJS

€ 130 per groep

VERTREK

U bepaalt zelf de gewenste vertrektijd. Het vertrekpunt is het Centraal Station Rotterdam.

Aanmelden voor Geschiedenis Stadswandeling

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.