Rondleiding Rotterdam

Met rondleidingen kunt u specifieke gebouwen bezoeken zoals de veelbezochte Markthal en het werelderfgoed monument de Van Nellefabriek. Maar u kunt ook denken aan een bezoek aan de imposante Rotterdamse Haven.

Meer informatie?

010-2900032

06 57320810

Met deze rondleiding bezoekt u de Markthal, de nieuwste icoon van Rotterdam gelegen op een historische plek. Met een deskundige gids wandelt u in en rond de Markthal terwijl u alles komt te weten over de architectuur, de constructie en de geschiedenis.

varen rotterdam

Deze rondleiding in Rotterdam combineert in twee uur het varen in een luxe sloep door de oude havens met een stadswandeling door het centrum, beide onder begeleiding van één van onze professionele gidsen.

Bezoek het UNESCO Werelderfgoed monument de Van Nellefabriek met een rondleiding. Met een goed ingevoerde gids loopt je door het industrieel erfgoed. Je komt alles te weten over de innoverende architectuur, het productieproces, de geschiedenis van het bedrijf Van Nelle en haar relatie met Rotterdam.

De Rotterdamse haven bestrijkt een afstand van maar liefst 40 kilometer. Met deze haventour kunt u zowel de oude stadshaven als de industriële havens bezoeken. Onze havengids geeft alle ins en outs en schetst een inzichtelijk totaalbeeld van de grootste haven van Europa.