Rondleiding Rotterdam

Met onze rondleidingen richten we ons op specifieke gebouwen zoals de Markthal en de Van Nellefabriek. Verder maken rondvaarten door de oude havens en op de Nieuwe Maas deel uit van onze rondleidingen, net als bustours die u snel en comfortabel de stad tonen. Onze meest uitgebreide rondleiding voert u door de zeer uitgestrekte Rotterdamse haven.

Meer informatie?

010-2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Een gespecialiseerde gids leidt u rond in de Markthal, de populairste attractie van Rotterdam. U komt meer te weten over de architectuur, de plafondschildering, de woningen, de gezellige eetzaakjes en veel meer.

varen rotterdam

Met deze rondleiding combineren we het varen in een luxe sloep door de oude havens met een stadswandeling in het centrum, beide onder begeleiding van een professionele stadsgids.

Met een goed ingevoerde architectuurgids bezoeken we het architectonische en industriële meesterwerk de Van Nellefabriek. De innoverende architectuur, de koffie, thee en tabak en de rijke geschiedenis komen allemaal aan bod van dit UNESCO monument.

De Rotterdamse haven bestrijkt een afstand van maar liefst 40 kilometer en met deze rondleiding tonen we deze van het centrum helemaal tot de zee. Onze havengids neemt u niet alleen mee naar de interessante stukken maar laat u de grootste haven van Europa ook beter begrijpen.