Rondleidingen Rotterdam

Met onze rondleidingen richten we ons op specifieke gebouwen, zoals de populaire Markthal en de Van Nellefabriek, Unesco Werelderfgoed. Verder kunt u denken aan rondvaarten door de oude Rotterdamse havens en cruises op de Nieuwe Maas. Ook verzorgen wij bustours in combinatie met korte wandelingen die u snel en comfortabel de stad zullen tonen. Onze meest uitgebreide rondleiding voert door de zeer uitgestrekte Rotterdamse haven, van stadscentrum tot zee.

Meer informatie?

010 2900032

Een gespecialiseerde gids leidt u rond in de Markthal, de populairste attractie van Rotterdam. U komt meer te weten over de architectuur, de plafondschildering, de woningen, de gezellige eetzaakjes en veel meer.

Met deze rondleiding combineren we een privé rondvaart met de watertaxi met een stadswandeling in het centrum, beide onder begeleiding van een professionele stadsgids.

Met een goed ingevoerde architectuurgids bezoeken we het architectonische en industriële meesterwerk de Van Nellefabriek. De innoverende architectuur, de koffie, thee en tabak en de rijke geschiedenis van dit UNESCO monument komen allemaal aan bod.

De Rotterdamse haven bestrijkt een afstand van maar liefst 40 kilometer en met deze rondleiding tonen we deze van het centrum helemaal tot de zee. Onze havengids neemt u niet alleen mee naar de interessante stukken maar laat u de grootste haven van Europa ook beter begrijpen.