Kunst en Street Art Tour Rotterdam

Op het gebied van kunst in de openbare ruimte en street art timmert Rotterdam de laatste jaren flink aan de weg. In deze rondleiding zie je een grote collectie van sculpturen en straatschilderingen van internationale kunstenaars. In deze tour van twee uur wandel je langs zo’n 40 kunstwerken.

De Kunst & Street Art Wandeling voert dwars door het Rotterdamse centrum langs tal van aansprekende kunstwerken van o.m. Picasso, Willem de Kooning, Lastpak & Friends (winnaar Dutch Street Art Award), de Rotterdamse kunstenaar Joep van Lieshout en de internationaal vermaarde Iraanse broers ICY & SOT. Van het pas geplaatste standbeeld Moments Contained tot het spraakmakende Santa Claus en de toeristenmagneet Depot Boijmans Van Beuningen. Deze tour is ook een aanrader voor mensen die Rotterdam al goed kennen en zich graag laten verrassen.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Kunst en Street Art Wandeling

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
2 uur

Prijs per groep
€ 170 (privétour voor 1-15 personen)

Vertrek- en eindlocatie
Centraal Station (kan aangepast worden)

Extra
Dit is een privétour en via onderstaand contactformulier kunt u datum en tijdstip aangeven.

Aanvraag Kunst en Street Art rondleiding

Tour aanvraag Stadswandeling Kunst en Street art

Hidden
Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Tour taal(Vereist)

Wat ziet u in de art tour?

De route voert door het Central District waar de culturele en creatieve ondernemers van Rotterdam helemaal thuis zijn. Dat vertaalt zich ook in het grote aantal muurschilderingen dat hier te vinden is. De kleurrijke West-Kruiskade is een ware open luchttempel voor street art. De wandeling volgt ook de Beeldenroute Westersingel, welke met haar vele kunstwerken de culturele as van Rotterdam vormt. De tour vervolgt de route door het meest bruisende deel van Rotterdam, de Witte de Withstraat en het Museumpark met haar eyecatcher Depot Boijmans Van Beuningen.

ERVARINGEN

Zeer mooie en boeiende mix streetart- en architectuurwandeling

Rated 5,0 out of 5
22 januari 2024

12 januari hadden wij, groep van 6 vrouwen, een wandeling geboekt bij City Rotterdam Tours. Tijdens het aardige boekingsgesprek werd ik gewezen op het feit dat we 2 wandelingen konden combineren. Daarnaast konden we bepalen waar we wilden beginnen en eindigen met de wandeling. Wat een luxe. Gids Frank heeft ons 2 uur lang in de greep gehouden met boeiende verhalen over street art en haar betekenis en de architectuur in Rotterdam, en de steeds veranderende plannen voor de inrichting van het centrum in Rotterdam. Een betere ambassadeur voor de stad kan Rotterdam zich niet wensen! Erg genoten, dik compliment aan Frank, en organisatie City Rotterdam Tours.

Esther

Esther van Beers

Art Tour

Rated 5,0 out of 5
17 september 2021

Shanti deed het heel erg leuk, wist veel van alle (street)kunst, was vlot, voelde groep prima aan, helemaal top.

Van Gastel en Neijnens accountants- en belastingadvieskantoor

>> Bekijk hier alle reviews


Plaats een review

>> Plaats hier je review