Kunst en Street Art Tour Rotterdam

Op het gebied van kunst in de openbare ruimte en street art timmert Rotterdam de laatste jaren flink aan de weg. In deze rondleiding zie je een grote collectie van sculpturen en straatschilderingen van internationale kunstenaars. In de tour van 2 uur wandel je langs zo’n 40 kunstwerken.

Deze kunst- en street art wandeling voert dwars door het Rotterdamse centrum langs tal van aansprekende kunstwerken van Picasso, Willem de Kooning, Lastpak & Friends (winnaar Dutch Street Art Award), de Rotterdamse kunstenaar Joep van Lieshout, de internationaal vermaarde Iraanse broers ISY & SOT en nog veel meer.

Meer informatie?

010 2900032

info@cityrotterdamtours.com

Details Kunst en Street Art wandeling

Groepsgrootte
max. 15 personen per gids

Totale Duur
2 uur

Prijs per groep
€ 150 (privétour voor 1-15 personen)

Vertrek- en eindlocatie
Centraal Station  (kan aangepast worden)

Extra
Dit is een privétour en via onderstaand contactformulier kunt u datum en tijdstip aangeven.

COVID-19 Wandeltour aanpassingen

City Rotterdam Tours hanteert vanwege de COVID-19 maatregelen een aangepaste groepsgrootte en een gereduceerd tarief voor reguliere tours. Van 1 juni 2020 tot 1 november 2020 gelden de volgende condities:

Groepsgrootte: max. 9 personen (excl. gids)
Prijs: rondleiding 2 uur: € 100

We houden ons aan de RIVM maatregelen. Bekijk ook onze COVID-19 richtlijnen.

Aanmelden Kunst en Street Art wandeling

Wat ziet u in de tour?

De route voert door het Centraal District, waar de culturele en creatieve ondernemers samen komen, dit vertaalt zich ook in het hoge aantal muurschilderingen dat hier te vinden is. De kleurrijke West-Kruiskade is een open luchttempel voor street art. De wandeling volgt de Beelden Route Westersingel, welke met vele kunstwerken de culturele as van Rotterdam vormt. De tour vervolgt de route door het meest bruisende deel van Rotterdam, de Witte de Withstaat en het Museumpark.