Instaptour Centrum Rotterdam

De Instaptour Hoogtepunten Centrum Rotterdam op zaterdag bieden we speciaal aan voor individuen en kleine groepen die de voorkeur geven aan een tarief per deelnemer. Deze open stadswandeling voert naar het beste van de Rotterdamse binnenstad waaronder de oude havens, het Stadhuis en natuurlijk de Markthal. We starten en eindigen de instaptour in het Kubuswoningen complex, eveneens een grote trekpleister die aan bod komt in deze stadswandeling. De Instaptour Centrum Rotterdam is een aanrader voor zowel toeristen als inwoners van Rotterdam die hun stad nog beter willen leren kennen als het gaat om historie, architectuur, prominente gebouwen en de laatste ontwikkelingen in de stad.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

info@cityrotterdamtours.com

Details Instaptour Centrum Rotterdam

Prijs
€ 15 per persoon

Duur
2 uur

Vertrek
We vertrekken vanaf de Overblaak 96 in het Kubuswoningen complex (tegenover Hotel Stayokay).

Wanneer
Elke zaterdag om 12:00 uur

Aanmelding en betaling
U kunt zich aanmelden via het onderstaande contactformulier en ontvangt dan een bevestiging. Betaling vooraf per bank of contant bij de gids.

Aanmelden Instaptour Centrum Rotterdam (15 euro per deelnemer)

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.