Rondleiding Oude Noorden

De Rondleiding Oude Noorden (instaptour) organiseren we op zaterdagen en is speciaal bedoeld voor individuen of kleine groepjes. Met onze Oude Noorden Stadswandeling kom je alles te weten over het kleurrijke Oude Noorden, een van de meest karakteristieke en historische wijken van Rotterdam. Het veelzijdige Oude Noorden maakt een revival door dankzij het originele aanbod buurtrestaurantjes, koffiebarretjes en boetiekjes die nog niet door het grote publiek ontdekt zijn. Met een stadsgids uit de wijk bezoeken we de singels, de pleinen, de leukste winkelstraten en galerieën, de beste eethuisjes en tal van andere unieke plekjes in deze vooroorlogse wijk. Terwijl we de mooiste en bijzonderste plekjes opzoeken weiden onze gidsen ook uit over de rijke geschiedenis van het Oude Noorden en de talrijke bekende Rotterdammers die er hun wortels hebben waaronder Coen Moulijn en Willem de Kooning. In deze tour combineren we het Oude Noorden met de aangrenzende Agniesebuurt waar de Hofbogen zijn gelegen, een van de nieuwe hotspots van Rotterdam.

Meer informatie?

010 2900032

06 57320810

Details Instaptour Oude Noorden

TOTALE DUUR

2 uur

PRIJS

€ 15 per deelnemer

VERTREK

Op de hoek bij de Noordsingel en het Noordplein

Aanmelden Stadswandeling Oude Noorden

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Binnen een werkdag ontvangt u een bericht. Geen reactie? Check dan ook uw spambox of zoek telefonisch contact met ons.

Hoe werkt de betaling?

Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Bekijk dan ook onze tours op maat.